Mislukte verrassing voor Chris

Mislukte verrassing voor Chris

Chris krijgt morgen een fotoshoot, Naomi en Laura proberen eerdere plannen uit te voeren. Zo hebben de dames een maskertje klaar, een scrub behandeling, worden zijn wenkbrauwen geëpileerd,  nageltjes geveild én de spray Tan klaar staan. De dames zetten alles neer in het slaapverblijf van Chris. Daarna gaan ze de tuinman halen, Naomi is erg benieuwd.

Ben je nog lang bezig vraagt Laura, we hebben een verrassing voor jou! Iets heel leuks! Chris zucht en wil het graag weten. Laura en Naomi krijgen Chris mee naar zijn slaapkamer en ze benadrukken dat het heel leuk is. Wij gaan jou even in de watten leggen! We hebben een maskertje voor je gezicht, het is gewoon een beetje een schoonheidsbehandeling. Chris wil al dat getrut niet. Hartstikke bedankt en kan het heel erg waarderen maar wordt er niet gelukkig van. Oh oké zegt Laura dan halen we het terug, al hadden we het voorspeld. Ja hij vindt het echt niet leuk voegt Naomi eraan toe. De dames besluiten dan zelf maar een maskertje te doen maar Chris vindt het zonder al die poespas ook wel goed. Je hebt ook Photoshop! Maar wel bedankt hoor! Chris gaat vervolgens weer verder op de akker met zijn werkzaamheden en Laura gaat voortaan geen verrassingen voor mannen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *