Ivan en Colinda in felle discussie.

Ivan en Colinda in felle discussie.

Ivan en Colinda hebben een felle discussie, waar het precies over gaat is even niet te volgen, maar het lijkt alsof het over post gaat, dat het in een mand is gegooid van de wellness, daarna schijnt er een handdoek over gegooid te zijn. Dat is in een verkeerd keelgat geschoten bij Ivan en hij denkt dat de dames Tineke en Colinda denken dat Joye gek is.

Terwijl Colinda en Ivan heftig met elkaar discussiëren over wie er nu gek is, zegt Tineke, “Ivan, ik dacht dat het post was voor de wellness, ik kijk daar toch niet naar, omdat het haar mand is”. Colinda zegt er achter aan Bemoei je met je eigen zaken man”, op de toon die we van Colinda gewend zijn. “en ik kwek omdat jij kewkt”. Ivan begreep het niet en vroeg wat ze bedoelde, Colinda zegt, “A;s jij gilt dan krijg je een gil terug”. Ivan zegt, “wat voor gil, ik zeg het alleen, dat jullie even normaal moeten doen en niet te gaan gillen”. Colinda praat door Ivan heen en Ivan zegt, “Kijk, wie loopt er nu te gillen, jij, dan moet je niet tegen mij zeggen dat ik gil”. Colinda vindt dat hij de boel nu helemaal omgooit en zegt “Dag Ivan Daaag”. Ivan kijkt raar op en zegt, “Kijk, dat is volwassen, dat is volwassen en ik ben degene die zijn stem verheft”. Colinda zegt, “Ach flikker op, ze draaien hier continue de boel om”. Ivan herhaal de woorden wat hij net vertelde dat hij zich afvraagt wie er nu aan het schreeuwen is en Colinda zei wederom dat hij met zijn eigen zaken moest bemoeien, waarom Ivan zegt dat hij zich er wel mee bemoeit om dat jullie zeggen dat Joey gek is. Colinda zegt dat ze gekheid maakt en dat hij dit niet door heeft en zich af vraagt waar hij zich mee bemoeit. De gemoedelijke lopen toch best wel op, zodat Tineke zegt om nu te stoppen, omdat het niets oplost. Maar andere bewoners schieten in de lach. Al stampend en huilend gaat Colinda naar buiten. Ze dreigt zelfs haar 24 uur aan te vragen, als Gio het gesprek probeert aan te gaan. De twee spreken later als Colinda rustiger is alles uit. En daarna kan Colinda er wel om lachen. De lucht in Utopia is weer geklaard! Hieronder kun je de felle ruzie, discussie nog eens terug kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 23:44

  die 3 oudjes , koffers pakken en enkele reis naar huis , utopia is voor jongeren .
  ze zijn zelf niet volwassen , colinda , sorry hoor , maar jij mag ook wel eens volwassen worden .
  als jullie oudjes er niet tegen kunnen , pech , dan wordt het toch een enkele reis naar huis . heb je niet met patrick ruzie dan met chris dan met met gio en ivan , wie is de volgende . , ik ben van de zelfde leeftijd als collie , maar ik voel me meer thuis tussen de jongere daaro .

  • anneke g at 00:11

   Waarom is dit niet iets voor ouderen moeten de jongeren zich niet meer aanpassen aan iedereen die er in zitten jong of oud het heet UTOPIA samen leven let wel op samen leven en in de buiten wereld heb je ook niet alleen jongeren daar kunnen de oud en jong wel met elkaar leven waarom nu niet nee omdat de bewoners alleen aan hun eigen denken was het eerste jaar niet zo toen werd er nog aan elkaar gedacht en samen gewerkt toen kwam het geld binnen
   Ik ben bijna 57 en de kinderen van mijn broer hebben respect voor mij en zijn kleinkinderen ook ze zeggen niks kwaad over Tante Anneke zelfs de kleinkinderen hebben respect voor mij maar de bewoners respecteren elkaar niet daar kan ik zo kwaad om worden het is geen jongeren programma het is voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *