Mark is 100% eigenaar van Le Luifel

Mark is 100% eigenaar van Le Luifel

Vroeger had Le Luifel twee eigenaren, Mark en Wilco. Maar sinds vandaag is dat anders, Mark is voortaan alleen nog maar eigenaar, Wilco dus niet meer. Dit hebben beide heren in goed overleg met elkaar besproken.

Wilco en Mark staan bij de friettent te praten. Mark mag voortaan eigenaar zijn maar Wilco heeft wel één voorwaarde. Jij bent 100% eigenaar maar ik blijf gewoon in Le Luifel werken. Ook alle aandelen zijn volledig voor Mark. Om er zeker van te zijn besluiten ze een potje te poolen waarbij de winnaar de eigenaar van Le Luifel wordt. Mark wint en is nu definitief de eigenaar. Later spreekt Wilco nog met Colinda, hij voelt zich er goed bij. Ook vertelde Mark trots aan Gabriëlle dat hij voortaan de enige eigenaar is van Le Luifel. Hij is nu opzoek naar personeel, het liefst vrouwelijke…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maryrose at 20:14

  Twee gevaarlijke mannetjes. Remco en Mark, een beetje Bouterse. Als je het niet met hun eens bent zegt hij letterlijk :”Dan moet hij maar weg !”Dat is geen democratische samenleving naar mijn smaak. Iedereen heeft het inmiddels al geaccepteerd omdat ze bang zijn van het pact “doeners”.
  Ik zie ze alleen maar met elkaar plannen smeden (waar ze zelf beter van worden) en hun zin door drijven.
  Wat een verschrikkelijke despoot !!
  Laura doe er iets aan ! Jij bent een vrouw met ballen

 2. anna at 12:03

  ik vertrouw die 2 al vanaf het begin niet,en die mark word nooit gecontroleerd dus hij kan zijn gang gaan….typisch ventje zijn ze nou zo naief daar?

 3. anneke at 01:15

  Kan er niet iemand die binnen kort naar Utopia gaat niet eens tegen Giorgio of Joey of wie er of te vertrouwen zijn een hint geven en zeggen jullie moeten eens nakijken of het allemaal wel klopt met wat er in de kas zit want ik vertrouw hem voor geen meter of is dit een beetje gemeen er zijn er meer die wat schrijven dat finite te vertrouwen is
  Mag het niet zo zijn dan weten we of hij de waarheid spreekt
  Maar Mark en Wilco zijn wat van plan met de friettent omdat er iemand komt controleren

 4. adriana46 at 00:42

  Bah bah heeft die Mark het toch weer voor elkaar. Hij was ook zo hebberig naar geld. Tja als boekhouder van Utopia zie je veel geld voorbij gaan. “Natuurlijk” (NOT !), wil je dan ook voor jezelf geld genereren. Tja die Mark hij is het die de kas van de B.V. in handen heeft. Juist Mark is zo hebberig………. Komt toch even de vraag bij mij op: hoe transparant is de boekhouding van de B.V. Toen Vanessa en Charlotte nog inwoners van Utopia waren werd er o.a. hier op de site en ook op de live-stream regelmatig gesuggereerd dat Mark niet compatibel was met de boekhouding. Waarom zie ik nooit geen kasboek controle, waarom hoor ik nooit iets over een B.T.W. afdracht. (even excuses als ik de berichtgeving hierover niet gevolgd heb, ik ben niet altijd in de gelegenheid het Utopia nieuws te volgen, maar tot nu toe en vorig jaar heb ik helemaal nooit iets gehoord over B.T.W. afdracht en controle’s ?? ). “Markje, Markje toch!”.

 5. anneke g at 23:58

  Wat voeren die twee uit hebben ze onderling iets geregeld met elkaar
  Wilco was trots op dat hij mede eigenaar was hier zit iets achter kan niet anders want ik vertrouw die twee niet we zullen zien

  • adriana46 at 00:43

   Precies Anneke g, hier zit een luchtje aan en niet enkel een fritesluchtje. Ik vind het gebeuren minimaal héél verdacht!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *