Chris krijgt een fotoshoot

Chris krijgt een fotoshoot

Een leuk mailtje voor tuinman Chris. Laura wacht in spanning af totdat er een klant komt voor Utopia Ink. In de tussentijd zit ze op de laptop wat mailtjes te lezen. Daar komt ze iets leuks tegen en gaat gelijk naar Chris.

Daar vertelt ze dat er een mailtje is voor Chris met de vraag of hij fotomodel wil zijn. Chris kijkt verbaasd maar vindt het al met al toch erg leuk. Laura probeert Chris nog een beetje om te praten dat hij wat bij moet bruinen met Spray Tan Ook moet hij maar een sixpack gaan trainen. De nuchtere Chris ziet dat allemaal niet zo zitten. Laura gaat vervolgens richting de loods en vertelt vol trots dat ze een fotomodel in de groep hebben. Hij is gevraagd om een fotoshoot te doen! Waarvoor vraagt Naomi ligtelijk verbaasd. Laura antwoordt dat ze een nuchtere Hollandse tuinman zoeken en hem benaderd hebben. Chris vond het ook heel leuk! LauraB krijgt het later ook nog te horen en ze gaan er alles aan doen om Chris toch aan de Spray Tan te krijgen zodat hij een bruin kleurtje krijgt. Volgens LauraB moet dat wel lukken. Ook Naomi heeft nog wel een opmerking, hij moet eigenlijk zijn baardje een beetje laten staan. Dat gaat al niet meer want hij heeft zich geschoren antwoordt Laura. Morgen zullen we er uiteraard verslag over doen. Zullen de dames nog iets voor elkaar krijgen bij de nuchtere tuinman?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 17:57

  Sprakeloos en verbazing alom. Met de keuze voor Chris als fotomodel dan begin ik aan inmenging van Talpa te denken. Want wees eerlijk, als je een fotoshoot wilt, dan kies je toch Joey of Ivan. Met als voordeel dat Joey voorheen voor die kledinglijn een perfecte dressman was. En dan nog, dat alles op een zo korte termijn! Morgen al verslag? Nou ik ben daadwerkelijk benieuwd! Maar ach geef het een kans.

 2. Ladybug at 16:04

  ja hoor! Natuurlijk bemoeien L en L zich er weer mee! Wat nou sixpack en spray tan! Ze vragen Chris waarschijnlijk omdat hij puur natuur is en niet zo eng gestyled als Joey , Bjorn en Mark.
  En Naomi doet ook nog een duit in het zakje…hellup! Ik hoop dat Chris het mutsen trio opzij schuift en blijft zoals hij is. Een leuke gozer.

 3. Marja at 15:23

  Waarom willen ze hem allemaal anders hebben dan hij is. Hij is toch goed zo als hij is zonder spray tan en zonder baardje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *