Er komt een nieuwe obstacle run

Er komt een nieuwe obstacle run

Vorig jaar vonden er verschillende obstacle runs plaats. Zo ook de rescue run, dezelfde organisatie is weer terug. Het is namelijk tijd voor een nieuwe obstacle run, dit keer heet het brandwonden obstacle run. Maar ook de kinderen kunnen mee doen, de kids run.

Het gezelschap gaat aan tafel zitten, tijd voor overleg en kijken wat er mogelijk is. Vorige keer waren er 230 deelnemers en de organisatie hoopt nu wel het dubbele te halen. Dat zou wel kunnen het mag 500 man zijn op het terrein aldus Gio. Of de kids run ook op het Utopia terrein plaats mag vinden is nog even de vraag, ik ga erachter heen! De organisatie is benieuwd of er nog wel obstakels zijn. Gio antwoordt dat de baan grotendeels verbouwd is, Chris is een buiten paradijs aan het maken. Maar uiteraard kunnen we dat wel weer opbouwen. Nog veel dingen zijn intact. De run vindt als het goed is 2 mei plaats, vanaf 9:00 tot 14:00 uur. Vorig jaar was het 750 meter en Gio vertelt dat Ivan het weiland bij de gym ook vol wil zetten met obstakels. Gio gaat met Ivan alles bespreken. De organisatie komt nog wel een keer terug om de definitieve route te bepalen. Gio vindt het super vet dat de organisatie hun weer benaderd. De run zet brandwonden slachtoffers in het daglicht en dan met name het stukje water therapie. Herstel is dan minder pijnlijk tijdens de revalidaties. Het duurt dan vaak maar een aantal maanden als een paar jaar. De run gaat 35 tot 40 euro kosten en voor de kids 5 euro. Opbrengsten gaan uiteraard naar het brandwonden stichting. Publiek is ook welkom met horeca en een drankje erbij. Naomi kan mooi foto’s maken kortom het beloofd weer een mooie dag te worden voor een goed doel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 18:10

    De prijs is pittig. Ik hoop voor de Utopianen dat ze de 500 bezoekers halen, maar ik denk dat ze héél blij mogen zijn als ze het aantal van vorig jaar al zullen behalen. Want wees eerlijk, toen waren de Utopianen veel geliefder en de kwaliteit van de inwoners heel wat hoger. Dat kan ik nu helaas niet meer beamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *