Tineke en Colinda willen weer eet groepjes

Tineke en Colinda willen weer eet groepjes

Het eten is voor sommige een probleem, zo klaagde Colinda vanmorgen al met Wilco. Ze heeft door de weinige variatie last van haar maag. Maar ook Tineke heeft het maar moeilijk met het eten. Daarom leek het Colinda wel eens handig om uit te zoeken hoe het nou precies zit. Voorheen kregen de eet groepjes 20 euro om een maaltijd van te koken. Tineke geeft haar mening erover en wil gewoon gezonder eten in verband met haar diabetes. Colinda adviseert om eens met Mark te praten om te kijken wat er mogelijk is.

Echter besluit Tineke eerst even om te eten, daar komt ze Gaby tegen en ze vraagt wanneer er weer fruit is. Tineke antwoordt dat ze gewoon weer beleg wil hebben. Na wat klagen en het eten wat genuttigd is gaat Tineke weer verder met het cordwood huis. Daar is Mark ook dus vraagt ze wat het budget per persoon voor één week is. Mark antwoordt dat dat 20 euro is. Tineke haakt er gelijk op in, ik wil weer eet groepjes in gaan voeren. Zo heb ik meer controle over mijn eigen eten. Mark legt nog meer uit er wordt driehonderd euro per week besteed. Dus twintig euro per man.  Daarbuiten heb je nog tandpasta en wasmiddel en dergelijke dat wordt door de BV betaald.  Mark ziet in zijn ogen het probleem niet om eet groepjes in te voeren. Zo blijven de bewoners tevreden. Echter is niet iedereen het eens met de invoering van eet groepjes. Gaby denkt dat er door de eet groepjes verdeeldheid in de groep ontstaat. Of de groepjes nu weer ingevoerd worden is nog niet helemaal duidelijk. We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 15:58

  Waarom niet eten met de hele groep? Gewoon op tijd gezellig met elkaar ontbijten en warm eten.Dat geeft eenheid in de groep.
  En ik geef Marja gelijk.Het enige dat Tineke doet is wat stukken hout pakken en bij Nicole gooien.Verder doet ze niks en klaagt maar.Maar ze heeft misschien door dat ze niet zo populair meer is omdat ze niets waar heeft gemaakt.Zieltjes winnen? Een BABS-cursus van een dag voor € 500,00 om mensen te kunnen trouwen?? Tineke ga alsjeblieft naar huis met je gezeur!

 2. Marja at 15:29

  Ze (vr) eten daar de hele dag door, doen geen moer. Tineke werkt niet aan het huisje, trekt handschoenen aan en uit en gaat koffiedrinken. Verder staat ze alleen maar met haar handen in haar zakken.

 3. anneke at 14:18

  Nu zie ik weer dat er 2 eten waarom niet gezellig met elkaar ga beginnen met om een bepaalde tijdt te eten daar raak je heel snel aan gewend s’ochtens om 8 uur s’middags 1uur desnoots warm eten kan je er weer lekker tegen aan s’avonds om 6 uur heb je regelmaat met eten kan je tussen door een boullion nemen of fruit zo krijg je 1 groep en niet een stuk of 3/4

 4. joyce madarie zweers at 13:49

  bankroet nadert voor de bewoners , dit houden hun niet lang meer vol . deze maand komen er weer rekeningen die betaald moeten worden , wat is er binnen gekomen aan geld, en volgende maand komen ook geen dingen om mee te gaan verdienen . ja markt , en er zijn 3 al niet op komen dagen , tja ze zeggen altijd als 1 schaap over de dam volgen de rest . we wachten af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *