Een belangrijk mailtje voor Le Luifel

Een belangrijk mailtje voor Le Luifel

Terwijl Ivan op de laptop zit loopt hij naar buiten, hij haalt mark weg bij de bouw van het cordwood huis. Er is namelijk een belangrijke mail voor de eigenaars van Le Luifel.

Wilco wil nog even iets af maken dus Mark wacht even. Als Wilco klaar is luistert hij een deel maar wil nog even snel zagen. Mark wacht wederom en zegt dit is serieus, anders doe ik het wel alleen. Vervolgens leest Mark een mailtje op dat de voedsel en warenautoriteit langs wil komen om Le Luifel te keuren. Ze willen donderdag al langs komen.

Ze komen dus controleren aldus Wilco. Ja antwoordt Mark, ik denk dat het wel goed is. En Wilco denkt dat Mark beter een mailtje terug kan sturen dat Le Luifel dicht is voor verbouwingen. Je kunt nu vrijdag al niet meer openen concludeert hij. Misschien is het beter om dit uit te stellen?  Om zo nog inkomsten te kunnen behalen? Mark is een beetje klaar met Wilco die overal maar geintjes over maakt en hem niet serieus neemt. Hij is zo niet serieus die gozer, ongelooflijk! Nou gaat ie het mee maken ook moppert hij nog even na. In de loods aangekomen stroopt hij zijn mauwen op en buigt zich over de laptop. Binnen luistert Ivan met een lach naar het geklaag van Mark. Hij is niet serieus aldus Mark, hij gaat gewoon op zijn gemak zagen. Later zegt Mark dat hij Wilco in de mailing wil nemen. Hij heeft deze “mevrouw” gebeld en zij heeft gezegd dat Le Luifel direct gesloten moet worden. Ivan lacht, hij vindt het wel een goeie… Buiten vertelt Mark dat hij gemaild heeft, ze komen donderdag dan toch langs. Mark denkt dat het wel goed is om de keuring te ondergaan. Wordt waarschijnlijk vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 11:46

    wat ik zo jammer , van dat zooitje daaro , dat laura elke weer weg gejaag wordt door de andere zij en gio zitten er het langst in en die hebben niks te vertellen daaro met hun droom , wordt op de lange baan geschoven. daar is het , ik ik ik en de rest kan stikken met hun droom , moet niet kunnen .

  2. anneke at 11:46

    Waarom komen ze aan gekondicht en niet onverwachts nu kunnen ze nog alles in orde brengen en Wilco zegt een verbouwing waar gaat het worden toch niet in waar de B&B zal komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *