Utopia nieuwtjes 17 maart

Utopia nieuwtjes 17 maart

Het Utopia nieuws van 17 maart vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rij zodat je niets hoeft te missen!

 • Laura en Tineke zitten op het bankje te praten. Het gaat over haar uitbarsting van vanmorgen. Volgens Laura komt dat vanzelf, de een pakt het sneller op als de andere. Leeftijd speelt ook vaak een rol. Ook geven de dames Chris hun steun om een eigen winkel te beginnen. Hij verdient het aldus Laura, Tineke sluit zich er helemaal bij aan. Dan gaat het gesprek al snel over iets anders. Tineke vindt dat Gio zijn kans had moeten pakken met betrekking tot zijn studie. Nu hij deze niet gehaald heeft had hij eigenlijk Utopia moeten verlaten.
 • Laura is bezig met een cap (pet) ze is erg benieuwd hoe dit eruit komt te zien. Nog even afwachten!
 • Nicole, Mark en Gaby zijn weer druk bezig aan het cordwood huis.
 • Colinda en Wilco hebben vannacht slecht geslapen. Echter besluiten de twee wel dat ze er ondanks dat een goede dag van willen maken. Colinda baalt ook nog van het weekmenu, ze heeft erg veel last van haar maag.
 • Wilco en Colinda storten zich ondanks het slechte nachtje trouw op de wellness.
 • Naomi gaat vandaag lippenstift maken. Ook heeft ze plannen om een zonnebrillenlijn op te zetten.

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. yvon at 19:34

  Klopt Heleentje Joey en lauraB,doen inderdaad ook niets .
  Wilco valt mij ook tegen,maar even afwachten ze werken wel Colinda,Chris en Wilco ook Iwan en Nicole.
  Tineke kan sowieso maar beter gaan die voegt niets toe aan de groep,ook Gaby doet niets

 2. Ladybug at 16:13

  Tineke heeft wel lef zeg! Vertellen dat Gio weg had moeten gaan. Waarom gaat die nutteloze klaagster zelf niet? Ik hoop dat ze bij de eerstvolgende stemming 14 stemmen krijgt. Daaaag Tineke!

 3. Heleentje at 13:56

  Nou iedereen kan wel zeggen colinda en Wilco eruit maar Joey en Laura b luier dan luier bestaat er niet bah wat een verbeelding lijers wat heb ik een hekel aan die twee Wilco en colinda zie je altijd werken Chris ook en die Tineke wat zullen ze een spijt hebben daar in utopia dat ze Danny hebben wegstemt wat een sukkels

 4. ans at 11:27

  Tineke moet haar 24 uur gaan aanvragen en gauw vertrekken ik heb nog nooit zo n mopperkont gehoord of gezien ze raakt helemaal van het padje zo

 5. Frank at 11:00

  Ik weet wel hoe die cap van Laura er uit komt te zien, die verkoopt ze namelijk al via haar eigen website (www.lauragraper.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *