Tineke heeft een ochtendhumeur

Tineke heeft een ochtendhumeur

Het begint deze morgen alweer goed in Utopia. Tineke is blijkbaar met haar verkeerde been uit bed gestapt. Ze lijkt een ochtendhumeur te hebben en klaagt er op los, dit keer met iets mee lawaai.

Ik kan toch niet leven op jam, hagelslag en pindakaas of wel? zegt Tineke pissig tegen Chris en Gaby. Chris vraagt wat ze normaal in de ochtend eet. Ik heb suiker. Ik moet allemaal vleeswaren hebben, ik kan toch niet leven op dit alleen antwoordt Tineke. Ik ben er klaar mee!

Gaby vraagt wat er aan de hand is, en dan komt ze er al snel achter. Het heeft te maken met het slechte nieuws van gisteren. De bruiloft gaat niet door omdat andere mede bewoners flink lawaai maken. Ook kan ze hierdoor geen BABS worden.  Dat hebben jullie allemaal van me afgepakt. Het gaat niet door, door al het lawaai. Schandalig toen die man hier zat, schandalig. Als er een klant hier zit, dan houden jullie je mond. En dat is niet gebeurd. Deze man trekt zijn trouwerij terug en daarom ben ik zo pissig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 17:21

  ik zeg maar zo , ze komen als kind , maar ze gaan ook als kind .
  jongere zijn veel verstandiger , dan die 3 oudjes daaro

 2. Ladybug at 16:10

  Mens ga naar huis met je gezeur en je geklaag! Je wilde mensen trouwen terwijl je nog niet eens de bevoegdheid hebt! Nee ik hoop dat die peperdure cursus van één dag niet doorgaat. Die € 500,00 kunnen ze beter aan de Luifel besteden vind ik.

 3. Marja at 12:27

  In het begin at tineke ook al brood met zoet beleg, nu gaat ze er over klagen. Ze moet ook eens ophouden over die bruiloft, ze was die man ook veel te veel aan het pushen. Kan me ook voorstellen dat de bruid, die nog van niets wist, de man heeft gevraagd of hij een gaatje in zijn hoofd had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *