Joey wil het radicaal anders doen

Joey wil het radicaal anders doen

We gaan even terug naar afgelopen nacht, Joey en Ivan hebben in de late uurtjes nog een goed gesprek gehad. Het ging over Utopia, Joey wil het eigenlijk radicaal anders gaan doen.

Joey begint met Ivan over de vele nieuwelingen die binnen zijn gekomen. Het is dan niet verstandig om bijvoorbeeld Bjorn een evenement te laten organiseren, terwijl er ook nog wat “oudere” bewoners binnen zijn die er meer ervaring mee hebben. Daarnaast wil hij het radicaal anders gaan doen, het centraal is momenteel maar een dom overleg. Ook toen Aike er nog was was er nooit gezeik over hoe een evenement eruit zag. Zij bepaalde het gewoon, heel simpel. De mensen die het kunnen en inzicht hebben, overleg niet erg vinden en de mensen die praten met elkaar dat zijn Laura, Laura, Mark, jij, Wilco, ik en Bjorn die niet uit zijn woorden komt. Dat is een beetje het centraal. Dan denk ik ja we weten het, je zou eigenlijk vanaf januari moeten zeggen dit is ons Utopia haak maar aan of ga maar naar huis. Dat zorgt ook voor minder dipjes. Vervolgens noemt Joey alle projecten die niet geslaagd zijn en toch komt het erdoor! Waarom geven we nieuwe mensen teveel ruimte waardoor ze zichzelf tegenkomen? Ik zie Utopia als een bedrijf wat iets nieuws van proberen zonder daar directe gevolgen van kan ondervinden. Ivan kan zich er ook wel in vinden en Joey noemt dit dezelfde shit als vorig jaar. Ivan heeft er vertrouwen in dat het langzamerhand een beetje gaat komen. Joey grapt dat je in de zomer waarschijnlijk nog zit te janken omdat het niet gelukt is. Ivan lacht en Joey zegt dat hij niet te negatief te willen zijn. Maar er is een vraag die continu terug komt wat doe je hier? Volgens Ivan komt je er alleen achter om erover te praten. Invloed creëren doe je bij mensen door er vragen over te stellen. Dan gaat het vanzelf bij de anderen groeien. Het is blijven zoeken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 15:50

    Joey wordt heel vervelend en gedraagt zich als de baas van Utopia.Bjorn wil zo graag iets betekenen en krijgt zo weinig kansen en medewerking. Het wordt tijd dat Joey vertrekt want hij heeft m.i. weinig gepresteerd en weinig verdiensten binnen gebracht. Tja Joey voor mij ben je door het ijs gezakt met je eeuwige bemoeizucht.Praatjes vullen geen gaatjes.

  2. Frank at 10:58

    Joey is van het type: geen tekst maar gewoon doorl*llen. Hij lijkt te denken dat als je maar blijft praten zaken vanzelf gaan slagen. Een echte ondernemer weet dat dingen zo niet werken. Zelfs met de exposure die ze krijgen (30 minuten gratis televisiereclame per dag) slagen ze er niet in zakelijk ook maar iets van de grond te krijgen. De enige met enig zakelijk instinct is Laura, die voor een scheet en drie knikkers t-shirts, mutsen en een soort van boksersjassen inkoopt, er een (gejat) logo op laat zetten en de boel dan met veel winst doorverkoopt. Als de zaken dan een beetje lopen begint ze buiten utopia om een eigen website (www.lauragraper.nl), waar ze precies dezelfde mutsen voor 5 euro meer verkoopt. De rest denkt dat het opperen van een (meestal slecht) idee voldoende is om geld te verdienen. Joey is daar het perfecte voorbeeld van. Als hij in 14 maanden in totaal 1000 euro binnen heeft gebracht is dat veel. En maar beweren dat hij bij de harde werkers hoort. Wake up, little boy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *