Een verrassing voor Gabriëlle

Een verrassing voor Gabriëlle

Eerder sprak Joey al over een verrassing voor Gabriëlle. Dit omdat ze zoveel is afgevallen, hij wil iets leuks voor haar terug doen. Toen hij er met LauraB over sprak had hij het al over een Beyoncé avond als ze 20 kg afgevallen zou zijn maar dat is iets vervroegd… Hij bereid met Gio namelijk een verrassing voor.

We zien de heren verkleed in vrouwenkleding compleet met pruik. De twee doen een dansje op hoe kan het ook anders een nummer van de zangeres Beyoncé. Laura, LauraB en Naomi kleden de heren aan en ze moeten er zelfs een maillot bij aan! Gio vindt het te belachelijk voor woorden maar toch zetten de heren door. Vervolgens wordt er lang geoefend op het liedje, de pasjes moeten natuurlijk wel goed zijn! Na veel gelach en lol en als alle moves er bij de heren in zitten wordt Gabriëlle geblinddoekt en gehaald. Laura en Laura begeleiden hun mede bewoonster naar de gym en zetten haar op de fiets. Dat is het symbool voor de 15 kg die je bent kwijt geraakt voegt LauraB eraan toe. LauraB doet de hoofddoek af en begint heel hard te lachen. Als het dansje erop zit volgt er een applausje en Gabriëlle vind het enig. Je bent nu 15 kg afgevallen vertelt Joey, we konden haar niet zelf regelen. Dus dit was het idee van Laupie dit jou cadeau te doen. Gio benadrukt wel dat ze hier heel hun leven aan herinnerd gaan worden maar het wel voor haar over hebben gehad. Jullie zijn mijn Beyoncé’s jongens antwoordt Gabriëlle dankbaar, ik heb de echte niet meer nodig en geeft de heren een knuffel. Daarna danst Gabriëlle nog even mee, en bedankt de heren nog maar eens een keer. Benieuwd hoe het eruit zag? Check hieronder het filmpje dan nog even!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *