Utopia nieuwtjes 16 maart

Utopia nieuwtjes 16 maart

Het Utopia nieuws van 16 maart vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent!

 • Gio heeft vanmorgen de koeien verzorgd.
 • De bewoners werden gewekt door de regie, omstreeks 8:30
 • Arjuna is weer in de loods! Tijd voor een weeg moment, 131,4 kg woog ze vorige week. in totaal 11,8 afgevallen vandaag staat de weegschaal op 128,3
  Gabrielle vindt het echt vet, 3.1 kg afgevallen! Ook Joey en Arjuna zijn razend enthousiast. Respect zegt de personal coach. In totaal is ze 15,1 kg afgevallen! Daarna is het  tijd om te sporten.
 • Nog meer sportiviteit in Utopia! Ferry de crossfit instructeur is weer in Utopia. Ivan en Bjorn krijgen verschillende oefeningen om nog meer kennis op te bouwen over crossfit.
 • Vandaag komt de dokter voor Mark. Zijn hand doet namelijk erg pijn. Hij denkt dat het mee valt, het zal wel overbelast zijn.
 • Nicole is weer druk aan de slag met haar cordwood huis.
 • Chris werkt weer in de tuin.
 • Omdat Gabriëlle zoveel kilo’s is afgevallen vindt Joey het tijd voor een verrassing. Dat bespreekt hij met LauraB. Hij wil een setje sportkleding kopen en zodra ze de 20 kg behaalt heeft een  Beyoncé feest organiseren. (zie filmpje)
 • Borreltijd voor Laura! Na een emotionele dag is het tijd om even een momentje van jezelf te hebben. Gabriëlle en LauraB doen gezellig mee, de dames zitten gezellig in het zonnetje en bespreken van alles. (zie filmpje)

Uiteraard vullen we dit bericht nog aan, kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er zich in Utopia afspeelt? Volg ons dan op Facebook en Twitter.


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:50

  Waar moet hij zijn arm over belast zijn of moeten we even verder denken
  2 instructors wel ja ze hebben geld genoeg maar kan Gabriella het of niet alleen af ze heeft Joey die haar verder kan helpen
  En ja Giorgio zorgen weer voor de koeien maar las laast hier dat het niet schoon is dat er veel stront is de koeien worden niet goed verzorgers hij denkt melken en mijn bed weer in als je een filmpje ziet wordt het nooit verschoond maar ja het bed is lekker warm als hij weer naar bed gaat is zijn vriendin er

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *