Wil jij een echte Utopia kist?

Wil jij een echte Utopia kist?

Wil jij een echte Utopia kist?  Danny oud potentieel bewoner die samen met Tineke binnen kwam heeft besloten zijn Utopia kist te veilen. De opbrengst van deze veiling gaat naar een goed doel, Watoto. Danny kon daar zelf niet bij zijn, hij werd namelijk weg gestemd. Diegene die de veiling wint krijgt uiteraard de Utopia kist gebruikt door Danny maar ook met een extra toevoeging! Ook wordt de kist bij je thuis gebracht. Momenteel is er al 200 euro geboden, en hieronder hebben we het Facebook bericht geplaatst zodat je het kunt volgen. Pak jij je kans?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *