Laura in tranen door vermoeidheid

Laura in tranen door vermoeidheid

Laura was vanmorgen in tranen door vermoeidheid, ze heeft slecht geslapen door het geluid van haar mede bewoners en dan met name het gesnurk van Wilco. Zo vertelt ze in een gesprek met haar vriendin LauraB.

Door het gesnurk heeft Laura ervoor gekozen om op de bank te gaan liggen. Want haar oordoppen hielpen zelfs niet eens! Tegen LauraB vertelt ze dan ook dat het de slechtste nacht in haar Utopia carrière geweest is. Volgens LauraB moet ze af en toe maar rust in lassen, je ziet eruit als een uitgepoepte erwt. Ook Chris heeft wederom aangeboden zijn slaapplaats tijdelijk af te staan zodat ze even bij kan tanken. Maar niet alleen Laura kampt met vermoeidheid, Tineke heeft ook slecht geslapen. Niet door de snurk geluiden maar door bewoners die midden in de nacht aan het rondlopen waren. Wellicht is het een goed idee om nachtrust eens in het centraal van vandaag te bespreken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Dusss at 15:45

    Als laura a er als een uitgepoepte erwt uit ziet volgen b, hoe ziet laura b er dan zelf niet uit? Zo, dat mens wordt met de dag lelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *