Bruiloft organiseren gaat niet door

Bruiloft organiseren gaat niet door

De bruiloft die Tineke zou gaan organiseren gaat niet door. Er is vanmorgen een mailtje binnen gekomen met een afzegging. Tineke bespreekt het met Mark.

Zodra Tineke klaar is met lezen en er een paar keer ohh ja en ja uitgesproken zijn zegt Mark gewoon door blijven gaan. Ja antwoordt Tineke, ze lijkt teleurgesteld en wil gewoon goede afspraken hebben met de Utopianen. Dat als er een klant komt er niet zoveel lawaai is. Er was toen echt heel veel lawaai en dit ging gewoon niet. Hij zei ook al dit krijg ik toch zo meteen niet op mijn trouwerij? Ik heb toen ook al aangegeven dat het niet zou kunnen. De klant moet voortaan maar apart genomen worden of de Utopianen moeten zich gedragen. Mark antwoordt dat het bij bepaalde personen lastig is. Tineke geeft aan dat de beste bang is dat er bij de gelegenheid teveel lawaai is. Het is wel ons moment en wilde graag blijven slapen. Mark adviseert om nog wel even te  bellen, zoals in het mailtje staat. Vraag waar het aan ligt en dat je er volgende keer rekening kunt houden. Ik denk dat het niet in het centraal van vandaag lukt maar Tineke wil dat wel doen. Ze wil ook nog vragen of ze de BABS opleiding mag doen. De kosten hiervan zijn 400-500 euro. Maar ik moet nog even kijken wat de mogelijkheden zijn. Mark antwoordt dat een cursus zo geregeld is, en doe even research of het hier kan. Dan zou ik zorgen dat je een trouwerij ingepland hebt en die opleiding nodig heeft. Tineke zegt dat dat haar plan was maar dat kan nu niet. Als er nog tijd voor is wordt haar puntje nog behandeld in het centraal van vanmiddag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 10:28

  ze halen van alles op de hals , onnodig energie erin steken , ze moeten het allemaal simpel houden , gewoon dingen bedenken , wat aller daags is , en waar vraag naar is . veel vraag naar is . ze moeten gewoon vragen of mensen e mailen , wat ze het liefst zien in utopia en wat geld opbrengt , bijv een bingo middag in utopia voor de oudjes of een kaart middag . ik noem maar wat .

 2. Ladybug at 00:03

  Ik vond het al zo raar dat Tineke mensen wilde trouwen en nu blijkt dat ze helemaal niet bevoegd is!
  Maar madam had wél al een afspraak gemaakt met een stel dat in Utopia wilde trouwen.
  Gelukkig dat het door de krijspartijen van Naomi niet is doorgegaan. Ze had zonder papieren toch volkomen voor joker gestaan? En nu even buiten het centraal om aan Mark om een cursus van € 500,00 vragen! En dat terwijl ze weet dat er geen geld is maar alleen schuld.
  En ja hoor! De fantastische penningmeester zegt nog ja ook, terwijl hij van haar baalt net als vele anderen en Tineke bijna zeker wordt weggestuurd bij de eerstvolgende stemming.
  Wat is dit voor een maffe zooi??

  • anneke at 11:19

   Als hier geld in gestopt wordt is dat zonde van het geld eer zij de papieren heeft is ze er al uit ze moeten er iemand in doen die diplomaas heeft voor iets
   Gaby kon wel knippen ja dat kan ik ook maar heb ook geen papieren er voor

 3. anneke g at 12:54

  Ik heb het idee dat ze achter de laptop zitten en denken wat kunnen we doen en dan denken o ja dat doen we en dan kijken op GOOGLE in typen en dan o dat kunnen we wel zonder na te denken of je daar geen diploma voor moet hebben of andere dingen die mee spelen en ze knipperen met hun vingers en ze krijgen het voor elkaar (denken ze) maar waarom in de buiten wereld niet en bij hun wel
  Het is daar een smerig zootje iedereen zit maar met z’n kont op de aanrecht en zo maken ze hun broodje klaar ga lekker met z’n alle aan die mooie lange tafel zitten en begin een ochtend gesprek met wat er gedaan moet worden die dag ook de mensen die vroeg begonnen zijn erbij halen dan krijg je veel beter contact doe, doe net als op een echt bedrijf de koffie pauze en bespreek de dag door dus WILCO en MARK ook jullie

  • Dusss at 15:53

   Dat is gewoon zo. Ze denken zomaar iets te kunnen beginnen zonder na te denken dat mensen die normaal zulke dingen beginnen normaal vele uren, diploma’s en onderzoek erin hebben gestopt. In utopia is het net de gedachte van een kind. Een soort rollenspelletje om keukentje te beginnen, taartenbakkertje te zijn.

   En wie wilt er nou trouwen in utopia? Diegene zijn ook niet goed bij hun hoofd. Je kunt het beter nog thuis organiseren. Wat zouden zij voor meerwaarde kunnen bieden ten opzichte van jan en alleman die net zo geschoold zijn op het gebied van wedding (horeca)?

 4. Jan at 12:42

  Helemaal mee eens. Hoe bedenk je het om daar een bruiloft te willen vieren bij dat maffe stel die totaal geen respect voor elkaar hebben. Met name Naomi lijkt me helemaal gestoord met haar voortdurende gekrijs. Snel eruit stemmen de volgende keer.

 5. Marja at 12:36

  Dat was wel te verwachten. Als dat ” de mooiste dag van je leven ” moet worden, in zo’n locatie en met dat zooitje ongeregeld erbij, dan ben je wel goed gek. Temeer omdat ze overal een rekening voor neerleggen of een toplocatie geboekt heb. Je huwelijksnacht doorbrengen met dat gekrijs van Naomi op de achtergrond lijkt me geweldig romantisch
  Ga maar een cursus volgen tineke, geld zat en tegen die tijd ben je al lang weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *