Weddingsplanner Tineke aan de slag

Weddingsplanner Tineke aan de slag

Zoals eerder al bekend was, is dat Tineke iets met bruiloften wilde doen, nu heeft Tineke een afspraak met een bruidegom en maakt een planning op.

Het allereerste wat Tineke vraag is of er een datum bekend is, de bruidegom gaf aan dit nog niet te weten, we zitten te kijken wat de mogelijk hier zou zijn natuurlijk, we kennen jullie agenda niet. Ze is ook zwanger en ze wil niet echt dik gaan trouwen, in mei is er toch wel een mooie datum om te kijken welke mogelijkheid er is. Tineke vroeg hoeveel maanden of weken ze nu is, hij vertelde 13 weken, waarom Tineke zei, “Oh, ze begint al een aardig buikje te krijgen”. waarop hij antwoordde dat het wel mee viel, ach, je ziet het wel maar toch. Tineke ging verder met de vragen of hij er al over nagedacht had om of ’s middag of ’s avonds of welk tijdstip je dat wilt doen. Hij zei, ik weet niet of het ’s avonds kan i.v.m. de gemeente of zo, Tineke zei dat ze Babs (Trouwambtenaar) wilde worden, daar gaat ze voor op cursus. Oh, zegt hij, dan zou het wel in de avond kunnen. Hij gaf aan Tineke aan dat hij totaal niet weet hoe het zal moeten lopen, en samen met hun wilde kijken wat allemaal mogelijk zou zijn voor beide partijen. We willen weten of je het eind van de middag of ’s avonds doet en dat je hier blijft in de B&B. Tineke zei, ja dat kan, dat zal je denkelijk wel gehoord hebben dat de B&B gaat verhuizen, je krijgt dan een eigen bungalowtje. Hij vertelde dat het best leuk zal zijn echter met een camera in je pand is wat minder, zeker met je huwelijksnacht. Tineke vertelde,  nou daar hoef je niet bang voor te zijn daar wordt wel voor gezorgd, ook een ontbijtje wordt voor gezorgd met alles er op en er aan. Het belangrijkste is eigenlijk wat wil je op je trouwerij, want je ziet we kunnen heel wat bieden, we hebben Naomi die kan foto’s maken, we hebben Nicole die kan je vrouw opmaken met nagels en gezicht, ook de hapjes en drankjes. We kunnen jou een totaalconcept aanbieden. Hij vroeg aan haar hoe het zal gaan, bijvoorbeeld bij de ceremonie en daarna, waarschijnlijk een hapje en een drankje, een etentje en daarna ook nog even gezellig zijn. Dan gaan de meeste weer weg en blijven wij samen hier. Alleen ik ben alleen een beetje bang voor, want het is een leuke dag, je zit eigenlijk op een roze wolk, dat hier de bende uitbreekt, dat is een beetje waarmee ik zit. Tineke vroeg of hij bedoelde de bende onderling, hij antwoordde ja, en zeker gezien de laatste tijd, dat is niet echt leuk om mee te maken, dat is ook een beetje een punt waarmee ik zit. Het is eigenlijk een verrassing voor mijn vriendin. Tineke zei dat ze uiteraard niets kan beloven dat het niet zou gebeuren, we gaan er wel met de groep bespreken, maar iedereen vindt het ook leuk en het is de eerste keer. Ook naar buitenwereld moeten we ons gedragen, want ook ik wil hier meer bruiloften hebben en als het een zooitje wordt zoals jij zegt, dan kan ik het wel op mijn buik schrijven. Ja precies zei hij, stel als we om 18.00 uur willen trouwen en rond 20.00 uur gaat iedereen weg, dan zou het wel leuk zijn als we hier in de loods ook nog gezellig met jullie konden zitten. Het gesprek gaat nog flink even door, met dingen die kunnen gebeuren, welke wensen er zijn en de mogelijkheden, ligt ook aan hoe het weer zal zijn, dan kunnen ze buiten ook nog wat regelen en uiteraard de kosten. Joey zat ook aan de tafel mee te luisteren en opperde ook dat de mogelijkheid een tattoo te laten zetten, daar had de toekomstige bruidegom wel oren naar. Uiteindelijk wordt er afgesproken, omdat het eigenlijk een verrassing is voor de toekomstige bruid, wat Utopia te bieden heeft, de kosten enz, en dan wil hij het zijn vriendin vertellen. Het filmpje gaat nog wel verder met enkele bijzaken, zoals zowel de bruidegom als de bewoners van Utopia het spannend zou vinden hoe het allemaal zou gaan om in Utopia te trouwen.

Zou Tineke een Babs kunnen worden en zou de trouwerij doorgaan naar de wensen van de bruidegom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 01:51

  Een ceremonie, een hapje en een drankje, een etentje en daarna nog even gezellig zijn, in twee uurtjes tijd? Dat lijkt meer op een bliksem bezoek. 🙂

 2. anneke g at 00:28

  Als daar wel een bruiloft komt moeten ze wel kijken of ze genoeg geld aan die mensen vragen en dan kijken wat ze gaan uit geven moe3t je wel goed gaan bereken vraag maar niet aan Mark want hij heeft geen verstand van berekenen is ie niet zo goed in
  Een echte trouw locatie vind het al moeilijk om alles te berekenen laat staan als je er geen verstand van hebt maar je kan altijd als diner patatje oorlog met een kroket of frikandel of een hamburger ik zal nog eens goed nadenken (als jullie al nadenken kunnen) of jullie dit wel kunnen veroorloven

 3. Petra at 23:23

  Verrassing? Als zijn aanstaande vrouw Utopia-fan is, en dat zal wel, waarom wil je anders in Utopia trouwen?, is de verrassing wel weg, als ze deze site volgt……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *