Een meiden centraal over ondergoed

Een meiden centraal over ondergoed

Tijd voor nog een centraal in Utopia, dit keer een meiden centraal over ondergoed. Laura en Laura hebben namelijk een schokkende ontdekking gedaan…

LauraB opent het kleine centraal en zegt tegen de dames, je zou denken het wordt een gezellig centraal omdat het een vrouwen centraal is maar nee. Ik heb een ding wat ik graag met jullie wil bespreken. We hebben een onderbroeken mysterie! Ik vind het echt te goor voor woorden, ik kan niet uitleggen hoe vies ik het vind! Dat mijn strings gedragen worden en ik weet dat het bij meerdere mensen het geval is. Ik vind het vies! Laura wil er nog iets aan toevoegen en vertelt dat zij samen met LauraB gisteren de was aan het uitzoeken waren. Ik heb tijdens mijn bezoek op 24 februari ondergoed gehad en het is gewoon echt weg! Wij zien dat ook en denken, oké heeft iemand ons ondergoed aan? Het is gewoon goor en gisteren zaten we echt van gadverdamme! LauraB benadrukt dat ze er iets mee moeten doen, dit moeten we niet meer van elkaar willen. Nicole wijst de dames ook nog even op het feit dat stel iemand heeft een schimmelinfectie dan kan iedereen het krijgen. Gabriëlle snapt het niet en oppert het idee om eigen ondergoed na het douchen te wassen en vervolgens ergens op te hangen. Colinda begrijpt dat het een stringen kwestie is en dan blijven er nog 5 meiden over. Nicole merkt ook dat als ze strings kwijt is deze een tijd later in de was verschijnen en dan heeft ze ze niet zelf gedragen. Ook Naomi herkent het probleem. Vervolgens wordt er voorgesteld om iedereen hun string te laten zien. Geen daders bekend… Nicole wijst erop dat sinds de was zelf gedaan wordt mensen dus bewust gepakt wordt. LauraB antwoordt dat het niet al te schoon is binnen Utopia. Zo worden er tanden gepoetst met dezelfde borstel, maar een string van mij dragen vind ik niet kunnen. Wat wil je eraan doen vraagt Colinda. Niet meer doen antwoordt LauraB. Al snel wordt er gespeculeerd, zou een van de mannen het doen? Laura wil als laatste nog even een plan kortsluiten. Pak een wasmand, doe je strings daarin en doe ze zelf in de was, zodat we ze niet kwijt raken. Colinda heeft nog wel een aanvulling, er zijn van die kleine waszakjes die ze voor hun dochters ook gebruikt. LauraB spreekt met de dames af dat ze was netjes gaat kopen, ze gaat echt over haar nek bij deze constatering. Tot die tijd letten we erg goed op dat we elkaar zijn strings niet dragen. Het is echt heel vies.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *