Giorgio opgesloten in het toilet.

Giorgio opgesloten in het toilet.

Giorgio zit opgesloten in het toilet, het slot van de toilet krijgt hij niet meer open om een normale manier, Ivan en Nicole helpen hem.

“Wat een hoerenloop” zegt Giorgio die met een mes probeert om het slot te openen. Nicole gaf aan dat er aan de buitenkant meer ruimte zit, maar Giorgio zegt dat hij toch hier naar binnen moet. Nogmaals gaf Nicole aan dat er toch meer ruimte was aan de buitenkant, echt waar. “Oke”, zegt Giorgio en geef het mes via de bovenkant aan Ivan, die vervolgens aan de buitenkant het probleem aan wil pakken, maar tevergeefs, het lukt niet. Giorgio vraagt het mes weer terug en probeert het nogmaals. Aan de buitenkant hoor je Nicole en Ivan heerlijk schateren van het lachen. Nicole zegt dat Giorgio moet proberen om de cilinder eruit te draaien. Giorgio was daar al mee bezig. Ivan neemt in tussentijd de gelegenheid om gebruik  nemen van het andere toilet nemen en roep tussendoor, “Hé Giorgio, je kan ook een tra er tegen aan geven”. Giorgio probeert inderdaad om er een trap aan te geven, maar eveneens tevergeefs, hij zegt dat het echt niet gaat, het zit te strak en probeert wederom om de cilinder er uit te draaien. Nicole helpt hem om aan de buitenkant het schroefje met haar nagel vast te houden. Nicole zegt tussendoor dat ze dacht dat Giorgio een geintje uit haalde, “Dat had ik ook gehoopt”, zegt Giorgio. Alles is al los zegt Nicole, nu moet alleen nog de klink eraf. Giorgio zegt dat hij een inbussleutel nodig heeft. Toch wil Nicole het nog eens aan de buitenkant proberen waarom Giorgio zegt, “Ja ik wordt claustrofobisch  hier binnen” en Nicole begrijpt dat. Giorgio houdt het niet meer uit en klimt er overheen en zegt, “Ik vind het helemaal geslepen”. Ivan is nog wat aan de buiten kant aan het proberen, maar het gaat echt niet lukken, hij oppert om hem toch in te trappen, maar Giorgio gaf aan dat het niet zal lukken. Giorgio zegt we doen het met een slijptol. Zo gezegd zo gedaan, na enige tijd is het slot uiteindelijk los en kon de deur weer open. Ivan haal nog even de scherpe randjes weg van het slijpen.

Giorgio opgesloten in het toilet

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *