Naomi over het weg stemmen van Isabella

Naomi over het weg stemmen van Isabella

Op de schommel genieten Gabriëlle en Naomi van het voorjaarszonnetje. Gabriëlle interviewt Naomi voor het tijdschrift Utopia magazine. Het gaat over het grootste misverstand wat in de buitenwereld  over Naomi bestaat, het weg stemmen van Isabella.

Naomi begrijpt eerst niet wat Gabriëlle bedoelt, maar dan opeens zegt ze, ik denk dat het grootste misverstand  is dat mensen denken dat ik Isabella heb weggestuurd om Gio te versieren. Zelf doet Gabriëlle ook een duit in het zakje, volgens mij dachten mensen dat ze in mij de dingen van een Surinaamse vrouw zouden zien, kijken hoe ze gaat schreeuwen, kijken hoe fel ze is”.

De relatie van Naomi en Gio komt weer ter spraken, Naomi hoopt dat Gio nog lang in Utopia blijft, al kan ze zich wel voorstellen dat hij er binnenkort uit wil, want hij zit er al zo lang in. Als Naomi mensen van buiten spreekt, dan zijn de mensen meestal negatief over haar relatie met Gio, dat ze het niet had moeten doen. Maar ze trekt zich er niets van aan, Ik geniet van de tijd die ik hier heb met hem. Het heeft in het begin wel lang geduurd voordat we gingen zoenen, ik hield het niet tegen. Gio was een stuk voorzichtiger, omdat hij natuurlijk al een paar chickies had gehad. Hij wilde niet bekend staan als een Playboy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *