Joey’s vuilnisbelt

Joey’s vuilnisbelt

Joey en Ivan lopen over een braak stukje terrein en Joey oppert daar een Junkyard van te maken, om spullen te kunnen verkopen, Joey vraagt Ivan om mee te denken hoe ze een plek kunnen creëren.

Joey’s zijn idee is om mensen spullen te laten brengen en dan voor zorgen dat de spullen opgeknapt worden of ergens anders voor gemaakt kunnen worden of voor decoratie kunnen dienen. En dit dan op de vers-markt kunnen verkopen of op de veiling en het moet een beetje een stoere plek worden. Ivan zegt dat de spullen dan door de mensen hier in Utopia op een creatieve manier worden gemaakt, en wat mensen normaal gesproken weggooien. Joey zegt, ja, precies, hij noemt een aantal namen op dat de één komt stoeltjes brengen de ander komt een kast een soort dressoir brengen en die wil ik dan op deze plek gaan fiksen en voor zorgen dat ze verkocht kunnen worden. Hij vraagt aan Ivan of hij nog aanvullingen heeft of nog dingen zijn die eventueel beter kunnen. Kijk, zegt Joey, hier is een plek en dan komen mensen met de auto aanrijden en heb je in principe twee parkeer plaatsen en anders is het gewoon een werkplek, daar is het werkplateau, daar wil ik een afdak boven maken en daar allemaal vakken met hout, metaal, met volledige spullen en …. ach noem maar op. Ivan ziet er niet zo’n probleem van en vraagt wat hij er nog aan toe moet voegen. Joey zegt we moeten even nadenken hoe we dit snel vorm kunnen geven, zodat we ook wat hebben staan zeg maar. Daarom hoop ik ook dat mensen spullen die ze niet meer gebruiken of zo….. want de verzoekjes komen via de mail wel binnen dat ze spullen willen komen brengen. Dat is hetgeen wat ik bedoel, kijken of er niet meer vakken bij moeten of dat je denk aan “denk daar even aan” of dat is nog een leuk creatief idee of en noem maar op. Het gesprek gaat nog veel verder met ideeën over een soort vloer met pallets en een hok er omheen en ook een plekje om eten te zaaien zoals tomaten en tuinbonen.

Wordt de Junkyard op korte termijn gerealiseerd of zou hier extra kosten met zich meebrengen, zoals slijptol, lasapparaat en eventueel een goede set hamers, zou dat geaccepteerd worden in het centraal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *