Wederom ruzie over plaats van Le Luifel

Wederom ruzie over plaats van Le Luifel

De Luifel gate kunnen we het inmiddels wel noemen. Wederom een confrontatie tussen Wilco en Chris. Na het centraal beginnen de twee tegenover elkaar te bekvechten.

Le Luifel zou best wel eens in Utopia bay kunnen zodat Chris zijn winkel kan opstarten. Maar daar zijn de meningen lichtelijk over verdeeld. Je lult gewoon als een kip zonder kop zegt Wilco tegen Chris. Chris antwoordt, je hebt deze constructie zelf gemaakt. Dus met andere woorden… Wilco onderbreekt hem en zegt dat hij die constructie helemaal niet gemaakt heeft. Je geeft zelf gewoon toe dat je niet kunt bouwen gaat Chris verder. Ga je nou tegen mij zeggen dat ik niet kan bouwen schreeuwt Wilco. Met je k*t perkies blijkbaar wel zegt Chris droog, want hij is niet stevig genoeg. Dit is gewoon puur omdat jij in dat hok wil blijven slapen kaatst Wilco terug. Chris loopt naar de Utopia bay en begint wat te voelen. Dit ziet er nou niet uit dat het in elkaar gaat storten. Het is gewoon een goed hok. Wilco is inmiddels weg en Chris moppert nog even door. Als het niet naar Wilco’s zin gaat dan eh… Maar ja daar leeft ie op! Tineke komt wat later bij Chris om pols hoogte te nemen. Ik zie dit hok niet uit elkaar vallen, zeker als je dit hok niet verstevigd met het hout dat we nog hebben. Die man gunt het gewoon niet dat ik mijn nachtrust kan pakken. Dat zit hem zo dwars dat niks meer kan, het is niet naar meneer zijn zin. Volgens Tineke veroorzaakt hij ook voor onrust. Het is nu afgesproken wat de goedkoopste manier is… Wilco en Mark vinden het onverantwoord, dat ding vliegt zo in de fik… Waar moet Le Luifel dan heen? Wordt vervolgd! In onderstaand filmpje kun je de ruzie nog eens terug kijken, vanaf  16:46 min:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. keest at 17:20

    Dus de 2.000 euro wordt in 2,5 maand volledig afgeschreven. Slechte koop geweest? Uitgaande dat de frietkraam maar 1 keer in de week open is en af en toe bij een evenement, is dat ongeveer een kostenplaatje van € 175, per dag dat men open was. Wat zou er dan werkelijk verdient zijn (inkopen, afvoeren vet, verkopen, e.d.)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *