LauraB praat met Mark

LauraB praat met Mark

LauraB besluit na een emotionele Laura het gesprek aan te gaan met Mark. Laura heeft namelijk het gevoel dat Mark haar negeert en dat zit haar erg dwars. LauraB probeert erachter te komen wat er aan de hand is.

Het zit niet helemaal lekker tussen jullie begint LauraB het gesprek. Heb jij dat zelf ook zo? Misschien gaat dat om het verhaal van gisteren antwoordt Mark. LauraB zegt dat Laura verdrietig is en Mark echt mist. Ja antwoordt Mark, life is a bitch. Ahh doe normaal Mark zegt LauraB verontwaardigd. Jullie zijn toch vrienden? Ja zegt Mark, dat blijven we ook wel denk ik. Doe dan een beetje lief voor haar adviseert LauraB. Ik ben lief voor haar antwoordt Mark maar LauraB vind van niet. Je bent hard! Ze kan het effe niet zo goed hebben. Doe even wat met je vriendin, dat is veel belangrijker. Ik zal wel kijken antwoordt Mark. LauraB zegt dat ze straks met Laura buiten een wijntje gaat drinken en vraagt of Mark ook komt. Maar dat ziet Mark niet zo zitten, LauraB vindt hem maar een beetje koppig. Ik ga gewoon niet zitten drinken antwoordt Mark, dat is niet mijn Utopia. Het loopt hier nooit goed, dat zit mij dwars. Maar dat hoef je toch niet af te reageren op Lautje antwoordt LauraB. Dat doe ik toch niet op Lautje antwoordt Mark. Kom op gaat LauraB verder, je snapt toch wel wat ik bedoel toch?! Ja ik snap je wel zegt Mark, ik ben af en toe heel makkelijk en hard. Dan trek ik gewoon mijn eigen plan en dat komt op zijn pootjes terecht. LauraB benadrukt het alleen dat zijn vriendin het er nu niet veel van kan hebben. Ik zal er wat mee doen antwoordt Mark, en wie weet kom ik dan wel een wijntje drinken… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 16:06

    Dit deed hij ook zo bij Vanessa, die werd er wanhopig van. Het is gewoon een lompe z*k. Natuurlijk kun je zeggen dat de dames niet zo gevoelig moeten zijn, en zelfstandiger, maar ja, da’s makkelijk gezegd.

    • adriana46 at 01:58

      Ik ben het helemaal met je eens David. Die mark is gewoon een enorme lompe kerel. En ja dames/vrouwen zijn heel gevoelig voor zo’n lompigheid. Ik heb het met Lautje te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *