Laura wederom emotioneel

Laura wederom emotioneel

Het zit Laura vandaag niet mee, zo heeft ze erg slecht geslapen en lijkt Mark haar te negeren. Dit vertelt ze emotioneel aan LauraB die haar troost bied.

LauraB slaat een arm om Laura heen en probeert haar een beetje op te vrolijken. Ga donderdag lekker mee sporten, en ik zal je helpen met je nieuwe idee. Ik heb het eigenlijk al grotendeels uitgewerkt antwoord Laura huilend. En dan leg ik dat voor bij Mark en dan krijg ik een k*t antwoord terug. Heb je daar een investering voor nodig vraagt LauraB door. Ik denk het wel antwoordt Laura, meer voor onderzoek. Ook heb ik allemaal ideeën opgeschreven. LauraB bied haar bonus aan en Laura wil niet afhankelijk zijn van de bv. Ik pak het gewoon van de tattoo shop, ze kunnen me wat echt! Het saamhorigheid mis ik, en mensen zorgen hier niet meer voor elkaar. Jij doet het hartstikke  goed voor me maar dan denk ik ja waar willen we naar toe? We worden weer kampen, je wilt toch juist met zijn allen? LauraB vind het heel jammer maar het is wel zo. Ik ga jou gewoon even verzorgen en verwennen. Maak je niet zo zorgen om wat er hier gebeurd. Mark zit me gewoon dwars antwoordt Laura, hij praat niet meer met me. Ik weet echt niet wat ik fout heb gedaan, op een gegeven moment ben ik klaar met hem. Dan kan ie ook echt opdonderen. LauraB belooft met hem te gaan praten en weet zeker dat hij het vervelend vind dat jij je zo voelt. Volgens Laura boeit hem dat helemaal niets. Ik probeer heel de tijd contact te zoeken maar dat wil hij niet. Waarschijnlijk omdat hij ook niet lekker in zijn vel zit. LauraB geeft Laura een knuffel en benadrukt dat het wel goed komt. Het is gelukkig wel lekker weer aldus Laura.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *