Bjorn roept juridische hulp in

Bjorn roept juridische hulp in

Eerder schreven we al over de Brassband en de problemen tussen de band en de Utopia bewoners. Er is een miscommunicatie ontstaan waardoor de band niet is op komen dagen. Maar alsnog brengt de band een factuur in rekening. Echter weigeren Mark en Bjorn deze te betalen. Daarom leek het Bjorn wel handig juridische hulp in te schakelen en belt naar het juridisch loket.

Bjorn heeft nogmaals de situatie aan het juridisch loket helemaal uitgelegd. En brengt later verslag uit aan Mark. Bjorn gaat op aanraden alle mailtjes nog eens doornemen en stuurt ze voor de zekerheid ook nog even naar het juridisch loket. Als je mondelinge overeenkomsten maakt kan iedereen daar zijn draai aangeven. Bij een jurist of advocaat telt hetgeen wat er op papier staat. Het staat op papier en er is geen toezegging, dus hun hebben verzaakt. Ik ga alles opsturen naar het loket, maar we staan gewoon in ons recht. Wat we dus al dachten concludeert Mark, en nu heeft er ook een jurist naar gekeken. TOP zegt Bjorn met enige opluchting en Mark sluit zich er helemaal bij aan. Zou het ook goed aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 10:39

  Goed dat Bjorn juridische hulp inschakelt. Die band wil de Utopiaanen duidelijk een oor aannaaien. Het was toch niet voor niets dat die knaap van die band de haak op de telefoon gooide. Die voelde wel degelijk nattigheid c.q. dat ook zij als band niet juist hebben gehandeld.

 2. joyce madarie zweers at 18:36

  gewoon niet betalen aan die band , hun zijn niet op komen draven , gewoon niet betalen , en hou je geld maar in de zak , laat die advocaat maar zitten daar koop maar een fles advocaat voor met slagroom , jullie hebben hun mail nog , dus hun zijn hun afspraak niet nagekomen , zijn jullie hun niks schuldig , en als de deurwaarde komt , dan moet jullie hun de mail maar laten zien en de beelden toen jullie hun voor het eerst belden , meer bewijs heb je niet nodig . volgende keer betere afspraken maken en op papier laten zetten . en vooral niet meer met deze band in zee gaan .
  dat de deur waarde niet op de stoep staat , komt als utopia failliet gaan , worden de rekeningen eg wel betaald door talpa , of door john de mol producties . utopia gaat niet eg failliet alleen de bewoners , talpa laat de bedrijven die leveren eg niet op de klippen gaan , alleen de bewoners hebben dan niks meer , die gaan falliet , en wordt er niet meer geleverd , het is een experiment dat utopia . zogenaamd faliliet , in het echte leven is het anders , daar is failliet ook failliet , ze moeten alles zelf betalen om het te krijgen van spullen , maar kunnen hun niks en bedrijven krijgen nog geld van bewoners en ze kunnen het niet opbrengen en ze zijn op dat moment eg bankroet , wordt het eg wel verholpen , anders er geen 1 bedrijf meer mee , niet alles wordt gesponsord , mochten ze willen .

 3. Dusss at 16:00

  Zo veel heisa om een half gare band, terwijl er dagelijks met geld wordt gesmeten daarzo. Dit kan alleen maar input zijn door jdm. Op die manier kunnen er impulsen worden gegeven. Zo veel rekeningen die niet betaalt worden. Waarom staat er dan nog steeds geen deurwaarde op de stoep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *