De brassband gate blijft voortduren

De brassband gate blijft voortduren

De fout van Bjorn, de brassband gate. We schreven vanmorgen al dat Bjorn Mark betrokken heeft en een plan van aanpak opgesteld hebben. De heren hadden toen al besloten dat ze niet gaan betalen. Uiteindelijk besluiten de heren nog eens te bellen naar de beste man. Dit omdat ze geen mailtjes gehad hebben zoals gisteren avond afgesproken was met Gio.

Zodra Bjorn belt en de meneer hoort waar het over gaat vraagt hij gelijk of Bjorn al betaald heeft. Bjorn wil het er verder even niet meer over hebben maar het zakelijk en professioneel houden. Bjorn wijst de man dat hij mailtjes door zou sturen zoals hij gisteren met Gio af had gesproken. Dat is niet gebeurd en zolang er geen mailtjes doorgestuurd worden worden er ook geen verdere stappen ondernomen. Dat is juist het geen wat de man niet wil horen en wijst hem erop dat er betaald moet worden. Uiteindelijk wordt het gesprek beindigd en de man gaat zodra hij de tijd heeft want hij is druk, de mailtjes door sturen. Het zou om 6 – 7 mailtjes gaan met ontvangstbevestiging. Mark vindt dat Bjorn het gesprek goed gedaan heeft. En ook vindt hij het goed dat Bjorn erop verwezen heeft dat er voorlopig niet betaald wordt. Eerst de mailtjes maar eens afwachten, voorlopig doen we even niets. Bjorn vindt het maar een raar verhaal, hij voelt zic heen voort van opgelicht en daar kan Mark zich ook wel in vinden. De heren besluiten dus af te wachten en Mark wil de rollen omdraaien. Ze hebben omzet gemist omdat hun er niet waren tijdens de Utopia markt.Uiteindelijk besluiten de heren een mailtje te sturen met daarin de mededeling niet te gaan betalen. Volgens Mark komt het allemaal wel goed, maak je niet druk en zie het als leermomentje. Bjorn antwoordt dat het zeker een leermoment is. Maar dat niet druk maken gaat niet lukken… We zijn erg benieuwd hoe dit af gaat lopen, binnenkort kunnen we vast meer melden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 11:45

    band niet opdagen , met andere woorden niet betalen , hoe durven hun een factuur te maken , terwel hun zelf niet op komen dagen , je moet leveren en dan wordt je betaald , kom je niet opdagen , jammer dan , geen geld , je moet leveren voor je geld , zo wilt ik ook wel geld met niks doen , ik zie me al in mij praktijk , mensen betalen, voor wat ik hun lever, tenzij ze hun afspraak niet nakomt en niet afbelt , dat ligt wat anders , maar deze band is gewoon niet op komen dagen , terwel hun moet leveren , en hun willen betaald worden . lever muziek en je krijgt betaald , zo is het . dus gewoon niet betalen utopia , het bewijs staat op beeld , dat hun er niet zijn geweest . ze hebben geen poot om op te staan .

  2. Sylvia at 17:25

    Ik hoop dat Bjorn deze zaak kan laten rusten en dat blijkt dat die brassband meneer een partijtje zit te liegen! Bjorn is al zo in de hoek gedreven en de pispaal van de groep dus ik hoop dat die man die mailtjes niet heeft! dit riekt naar bedrog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *