Bjorn heeft een fout gemaakt

Bjorn heeft een fout gemaakt

Band de brass was gisteren niet aanwezig op de Utopia Markt. Maaar toch ontving Bjorn de volgende ochtend een factuur van de muzikanten.

Bjorn probeert door een telefoontje met de Brass Band er achter wat de bron van de miscommunicatie is.

Uit het gesprek blijkt dat Bjorn een mailtje met de betalingsgegevens over het hoofd heeft gezien waarop hij had moeten reageren. Eerst moest nog met de bewoners worden overlegd. Pas als zij akkoord waren zou hij per mail bevestigen. Maar dat heeft hij dus niet gedaan.

De Brass Band verwijt Bjorn onprofessioneel gedrag en dus zijn fout. Zij hadden immers de avond vrijgehouden en geen nieuwe boekingen aangenomen. Om tegemoet te komen aan de gederfde inkomsten hebben ze toch een factuur gestuurd. Bjorn schudt vol verontwaardiging zijn hoofd.En de Brass Band houdt vast aan de verstuurde factuur en legt de schuld helemaal bij Bjorn. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ton at 11:24

  Maar ja, Bjorn is ook lekker ingewerkt door Gio, maar niet heus !!
  Kunnen die Laura’s misschien eens wat minder roddelen ? Misselijk gewoon !

 2. Baldwina at 01:15

  Het hele bedrag lijkt me zeker overdreven, er is ook nog zoiets als gulden middenweg.
  Of bijvoorbeeld 70/30 procent?, dan bedoel ik 30 procent betalen als compensatie.

 3. suze at 20:01

  Tuurlijk niet goed te praten wat bjorn heeft gedaan,maar er zo ophef over maken,belachelijk.
  Nu even wat anders……….. wat zal Laura pot doen met haar grote bek als iemand haar post open maakt en het leest en dan mag je er niets over zeggen,wat een rot pot is ze toch,wie denkt zij wel wat en wie ze is …dit durfte ze niet tegen vanflessa.
  En laura B wat een lui varken met haar hoog in de bol gedoe…….echt serieus rot toch lekker op beide Lauras er uit .
  Dan de gillende keukenmeid naomi ook zo lui iemand niets doen alleen in bed haar benen openen en de volgende dag last van je spieren hebben,wat een vreselijke mensen,lees alleen nog maar wat stukjes met kijken ben ik klaar.

 4. joyce madarie zweers at 17:37

  niet betalen , geen band geen geld , klaar .
  je betaald toch niet voor lucht .
  als de band komt en speelt , dan betaal je hun , komt er geen band , kopie maken van de factuur en retour sturen . bewijs is er , beelden over de hele dag , en de standhouders hebben hun een band gezien , nee daar heb je de bewijs , niet geweest , jammer dan

 5. Mjo at 15:11

  @David Brigham

  In het artikel staat toch heel duidelijk dat Bjorn op een mail had moeten reageren. En dat heeft Bjorn verzuimd te doen. Dat hij dat eerst wilde bespreken prima, maar ook dat had hij die band kunnen laten weten.

  Dus…………

 6. David Brigham at 14:34

  Huh – je heb OF een afspraak en komt opdagen, OF er is geen afspraak en dan kun je gewoon een alternatief optreden elders doen. Slaat nergens op om gewoon niet te komen maar wel een rekening te sturen. Helaas zal het aangegrepen worden door Laura, Mark, enz, om Bjorn verder af te branden. Was voorspelbaar dat hij na het wegpesten van Pat het nieuwe pispaaltje zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *