Bjorn baalt van zijn fout

Bjorn baalt van zijn fout

Eerder schreven we al over de fout die Bjorn gemaakt heeft, hij baalt er lichtelijk van. Hij zoekt begrip bij de bewoners.

Als eerste zoekt hij zijn heil bij Gabriëlle. Hij vertelt dat er blijkbaar wel een factuur is binnengekomen, maar dat hij die niet heeft gezien. De factuur is misschien in een verkeerd mapje gezet, waardoor hij het mailtje over het hoofd heeft gezien.

Maar wat nu? vraagt Gabriëlle zich af. Volgens Bjorn gaat Giorgio later vanmiddag de Brass Band terugbellen. Bij hem liepen de frustraties tijdens het telefoongesprek in de ochtend hoog op en daar schrok hij van, want normaal reageert hij nooit zo heftig over de telefoon. Gek, want hij heeft zo vaak artiesten geboekt, maar nog nooit heeft hij dit meegemaakt.

Ook bij Gaby doet hij zijn verhaal. Hij vindt het erg dat hij van alle kanten wordt beschuldigd dat hij laks is en zijn mails niet beantwoord. F*ck hun, zegt hij. Gaby vertelt dat toen ze het verhaal hoorde dat ze Bjorn zo helemaal niet kende. En ze vindt het bovendien geldklopperij dat de Brass Band een factuur stuurde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *