Chris woont voortaan op zichzelf

Chris woont voortaan op zichzelf

Chris heeft het goed voor elkaar. De zaagmachine van Patrick is opgehaald en dat betekent dat er meer ruimte voor Chris in de werkschuur is.

Nadat Patrick Utopia verliet belde Wilco met de leverancier om Patricks zaagmachine op te komen halen. Vandaag was het moment daar. Dat moment maakte vooral Chris dolenthousiast. Dit betekent meer ruimte in Chris’ slaapkamer. Giovraagt wat hij van plan is mijn zijn extra ruimte.

Schoonmaken en dan schuif ik mijn bed meer naar het midden. Oftewel hij heeft een nieuw huis, en begint gelijk aan de grote schoonmaak van “zijn” nieuwe huis. Ook haalt hij samen met Gio het tweepersoonsbed wat Patrick gemaakt heeft. Niet alleen Gio maar ook Ivan gunt Chris een eigen huis, ik ben blij voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. bart at 19:16

  Het is toch niet te geloven.
  Hebben geen geld, zijn een scheef verzakte ruimte aan het maken voor colzuipie .
  die had toch de ruimte van Patrick kunnen nemen ??
  Nee Chris gaat een eigen Kamerlid krijgen.
  Het word tijd dat Utopia ermee gaat stoppen.
  Het is niet zo leuk als vorig jaar .
  Het is alleen elkaar maar dwars zitten en zwart maken.laat ze ermee stoppen en gaan werken. Ga er anders uit.

  De jongeren doen helemaal niets.

  Hoe verder met deze groep !!!!!?????

  • johan at 09:01

   misschien slimmer voor jou om te stoppen met kijken. wat jij vind, vind niet iedereen zo. lekker doorgaan met utopia. vind het een goed tijdstip betreft de uitzending en dan beetje kwats kijken is leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *