Ivan is boos op de bewoners

Ivan is boos op de bewoners

Tijd voor schoonmaak! Nou ja dat was de bedoeling, er was namelijk afgesproken om vandaag eens goed schoon te maken rond de klok van 11:00 uur. Iedereen heeft rond die tijd opeens iets te doen en dat maakt Ivan boos. Hij roept ze allemaal bij elkaar .

Waar de f*ck zijn we mee bezig zegt Ivan kwaad. Gisteren is er afgesproken dat we een grote schoonmaak zouden houden. Nu doet iedereen opeens andere dingen! Kom op jongens, ruim je eigen shit op! Maak alles schoon en ruim je kamer op. Ik heb zo een opdracht voor iedereen en dan is het zo klaar! Zijn we kleine kinderen of zo? Zo moeilijk is het toch niet?! De strenge woorden van Ivan lijken bij de andere bewoners wel te helpen. Langzaamaan gaat iedereen wat doen en houden ze zich bezig met de schoonmaak. Echter vind Laura dat de manier van aanspreken wel anders had gekund. Ook zullen de bewoners het met één bewoner minder moeten doen. Tineke voelt zich namelijk niet goed en is ziek. Zou de loods schoon worden na een grote schoonmaak die dan uiteindelijk toch plaats vind?!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Lydia at 22:25

  Wat een gedoe weer…. alles wat gebruikt wordt moet toch ook een keer schoon…. En die Laura heb ik inmiddels ook mijn buik van vol. Roddelen en zogenaamde relatie deskundige. wanneer er iemand iets zegt wat haar niet aan staat…. voelt ze zich beledigd… Meid DOE WAT, dan hoeft een ander niet zo te keer te gaan… Vriendschappen, collega’s enz. zijn ook relaties… kan Laura ook nog wel wat adviezen gebruiken.

 2. Ladybug at 19:44

  En natuurlijk heeft Laura weer commentaar op de manier waarop Ivan hen aanspreekt.Wie bleef er ook weer in haar bed liggen na de activiteit van Gaby toen er opgeruimd en schoongemaakt moest worden? Ivan is heel goed bezig en ik zie hem groeien.Een paar maanden geleden wilde hij niet eens afwassen en kijk nu eens. Top! Luilakken eruit en fris bloed erin.

 3. jolanda at 17:57

  Tinke wilde het huishouden op zich nemen.Ze doet alleen de was .Koken heeft ze ook nog nooit
  gedaan.Maar volop kritiek op andere Dat de rest mee help is toch normaal je zit er met 15 bewoners
  ieder ruimt zijn eigen troep op en de gezammelijke ruimtes doe je met zijn allen.

 4. David Brigham at 14:28

  Heerlijk: Wilco die buiten alleen staat te klooien, Ivan die binnen een maagzweer krijgt. Waarom is dat leuk? Omdat beide heren Utopia dachten te moeten verdelen in eerste en tweede rangs burgers. Maar nu zie je maar: hun zogenaamde “Doeners” liggen net zozeer in bed te beschimmelen als de zogenaamde “niet-werkers”. Eén pot nat, dus hou maar op met die vriendjespolitiek en verdeeldheid zaaien.
  Wel droevig trouwens dat het altijd hetzelfde is: (a) hebben ze een dagje gewerkt (mark), is de volgende dag gelijk een uitslaap/vrije dag, (b) hebben ze wat geld binnen, dan gelijk weer verbrassen aan onzin (vrouwenhapjes gisteren). Wat dat laatste betreft [opzetje van ZK, echt geen attentheid van Ivan en co): Int. Vrouwendag is voor meisjes en vrouwen die worden onderdrukt, weggehoduen van onderwijs, besneden, uitgehuwelijkt, en erger. Het is niet een soort verwendag voor gepamperde Nederlands huisvrouwen en carrierevrowen, laat staan voor str*ntverwende Utopia-dames. Maar ja, elk excuus om je vol te stoppen is er één.

  • Therese at 21:04

   David ik ben het helemaal met je eens de doener wat een uitslovers en Jolanda, ladybug en Lena jullie hebben ook helemaal gelijk , en wat toevallig dat de schoonmaak MIEP onze Tineke nou net zwak -Ziek en misselijk is gek he?????
   Oh sorry Dorina ik ben het met jou ook eens eindelijk allemaal hele goede reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *