Een negatief weegmoment voor Gabriëlle

Een negatief weegmoment voor Gabriëlle

In de Utopia nieuwtjes van vandaag schreven we al dat Arjuna eraan zou komen. Gabriëlle had zelfs bedenkingen of ze nog wel verder wilde met de personal trainer. Als Arjuna eenmaal in de loods is is het tijd voor een weegmoment.

Op verzoek van Gabrielle gaan ze even wegen, ik wil eerst op de weegschaal staan en dan vertel ik hoe vrijdag is verlopen voegt ze eraan toe. Zo gezegd zo gedaan, tijd om te wegen. En Arjuna is verrast van wat hij op de weegschaal ziet, niet blij verrast overigens. De weegschaal geeft 131,4 kg aan, precies hetzelfde als vorige week dus! Arjuna is benieuwd wat de oorzaak ervan is en vraagt wat ze zoal gegeten heeft. Volgens Gabriëlle heeft ze zich netjes gedragen en geen rare dingen gedaan. Wellicht heeft ze vocht vast gehouden? Dat is heel goed mogelijk aldus de personal trainer. Maar ze weet volgens hem niet o goed wat het effect is van haar overgewicht. En heeft daarom iets mee genomen om haar extra te motiveren. Arjuna heeft namelijk een zak vol met vet meegenomen die hij haar laat zien. Zo ziet haar lichaam er van binnen uit. Ook heeft hij pakjes boter meegenomen om te laten zien wat ze is afgevallen. En dat is dan wel weer positief, ze is namelijk aardig wat afgevallen! Echter is de bewoonster niet zo onder de indruk, ik vind het echt tof van je, maar het werkt niet zo goed bij mij. Tijd om te sporten dan maar!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Baldwina at 01:10

  Het kan ook hormonaal zijn.
  Als vrouwen gaan menstrueren houden ze meer vocht vast.
  Maar wellicht lukt het zonder Arjuna ook wel.
  Ik denk dat ze die stok achter de deur wel nodig heeft.

 2. anneke at 14:08

  Als ze het zelfde weegt als vorige week heeft het geen nut meer om Arjuna nog te laten komen als hij tegen Joey zegt wat er gedaan moet worden moeten ze het zelf maar uit zoeken alle begin is moeilijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *