Het boek van Rienk is verkrijgbaar

Het boek van Rienk is verkrijgbaar

Eerder schreven we al over het boek wat oud Utopia bewoner Rienk geschreven heeft. Deze was toen nog niet beschikbaar maar dat is sinds vandaag veranderd. Zo laat hij via Facebook weten: “Jahahaa!! Eindelijk verkrijgbaar! “Luister” – Mijn reizen, jeugd en straatleven in 276 pagina’s! http://t.co/ya1AM4pBpg  Zegt het voort!” Het boek kost 22,20 euro en gaat niet over zijn avonturen in Utopia. Het verhaal gaat meer over zijn zwerversleven en de reizen die hij meegemaakt heeft. Dit is ook uit de samenvatting af te leiden:

Rienk Kroese. Bekend van televisie, maar voor zichzelf heeft hij een hele andere ervaring. Een andere visie. Hoe is het zover gekomen? Wat heeft hij gedaan? Hoe heeft hij het zwerversleven in Godsnaam overleefd? Zoveel mogelijk vragen beantwoord ik met dit boek. Een kijkje in de gedachtewereld en leefwereld van een gewone Hollandse jongen, die besluit om alles achter zich te laten en op reis te gaan. Wonderlijke reizen vol met spanning, tranen en menselijkheid. Geniet, leer en raak geïnspireerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ladybug at 19:51

    Lieve help! Alsof ik zit te wachten op een boek van die Rienk. Krijgen we straks ook de schrijfsels van Patrick in boekvorm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *