Utopia nieuwtjes 9 maart

Utopia nieuwtjes 9 maart

De Utopia nieuwtjes van 9 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen zetten we op een rijtje zodat je niets hoeft te missen!

 • Gio heeft vanmorgen de koeien gedaan.
 • Nationale uitslaap dag in Utopia, enkel Wilco was vroeg uit de veren en bezig met de wellness. Gelukkig zijn inmiddels de meeste bewoners ontwaakt.
 • Naomi ligt in bed te werken, met ontbijtje erbij. Waarschijnlijk is ze bezig met het bewerken van foto’s gemaakt op de Utopia Markt.
 • Molenaar Kees is weer op bezoek, hij komt een grote zak meel leveren.
 • Joey stelt het weekmenu samen, en bespreekt deze samen met Gaby. Benieuwd wat de bewoners deze week allemaal gaan eten? Bekijk onderstaande foto dan eens.
 • Arjuna komt zo weer, Gabriëlle en Joey wachten af tot hij komt. Gabriëlle vraagt zich af hoe lang de personal trainer blijft komen voor haar. Joey zegt voor 80 KG, meestal is het traject 1,5 jaar. Gabriëlle concludeert dat hij dus heel haar verblijf zal blijven. Joey bevestigd dit, en Gabriëlle is van mening dat ze het alleen kan. Joey benadrukt wel dat Arjuna een extra motivatie geeft. Zou Gabriëlle het alleen aan kunnen? En niet meer met Arjuna verder willen?
 • Gabriëlle heeft een negatief weegmoment gehad, hier lees je wat er precies aan de hand is.
 • Bjorn en Ivan hebben een gesprek over de markt, en de standhouders die gisteren niet op kwamen dagen. De twee heren willen een soort van relatie dag organiseren om de contacten warm te houden.
 • De boodschappen zijn er weer! 112,56 euro zijn de totale kosten.

Uiteraard vullen we dit bericht nog meerdere malen aan. Kom je regelmatig even terug? Volg ons op Twitter en Facebook zodat je volledig op de hoogte blijft!

Weekmenu wordt opgesteld

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. MarieJoan at 12:33

  Stoofflees i.p.v. Stoofvlees, en nog meer fouten in het menu o.a.sperziebonen.
  Geen wonder dat er zoveel fouten stonden in het magazine.
  Ja,ja laat Joey maar de spelfouten controleren!

 2. anneke at 11:26

  Around kan wel weg kost alleen maar ze moet het zelf maar redden met Joey
  En voor die 112,56 voor hoeveel dagen is dat dan en wat hebben ze daar voor
  Kunnen de mannen niet de stand houders eens uitnodigen voor een gesprek in utopia en de voor en tegen dingen te bespreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *