Gaat Wilco vreemd?!

Gaat Wilco vreemd?!

We gaan even terug naar gisteren, het is momenteel nog erg rustig in Utopia en van werken is weinig sprake. De bewoners liggen allemaal nog in dromenland. Maandag is blijkbaar een rustdag in Utopia.

Wij zien in de video  die wij later zullen proberen toe te voegen, een fragment waarin de dames: Gabriëlle, Naomi en Gaby in opperste spanning, dat delen wat zij gehoord hebben…..In  het begin van het filmpje zien wij het gesprek van de dames in de gym. De dames lopen “heerlijk” roddelend door en wij zien ze dan ook langs de koeienstal lopen. Waar het gesprek over gaat? Warrig, de drie dames praten druk door elkaar heen. Ze hebben lol, lachen veel en hebben duidelijk pret in de situatie.

Wij geven zo goed als mogelijk dit filmpje in bewoordingen weer:

Het filmpje was zeer rommelig, Gabriëlle, Naomi en Gaby praten druk door elkaar heen. Wij halen delen van de gesprekken voor jullie aan, zo de opmerkingen: “Colinda moet dat toch weten met haar helderziendheid” en Gaby zegt weer: “je moet niet denken dat ik alles van God krijg”, samenvattend is de inhoud: Gabriëlle, Naomi en Gaby denken dat Colinda meer weet, dan dat zij denken. Gabriëlle’s woorden zijn dan: “wij hebben het zelf niet gezien, wij hebben het gehoord, ik hou van Colinda en ik hou van Wilco”. Ze overleggen of ze het Colinda zullen vertellen…… wat ze aan Colinda willen vertellen? De dames vinden het eng om “het” te vertellen er wordt letterlijk gezegd: Ik zou zeggen: “ik weet het niet zeker, zou voor veel ophef zorgen, ze doen het met elkaar en hij rommelt met een ander, als ik met iemand kus en slaap….je kent mij niet, Collie is bang voor Wilco, ik denk als Wilco eerlijk genoeg is om te zeggen dat hij niets met Colinda wil, dat hij dan zo dapper moet zijn, dit ook aan Colinda te vertellen”. Dan lachen de dames over het voorspellingsvermogen van Colinda…. en merken op: “Jij en Wilco hebben niets met elkaar — gelach —- maar hij komt niet!”.

Geen idee, wat Wilco gedaan zou moeten hebben, de titel die het filmpje heeft zegt genoeg. Wat denken jullie kunnen de dames hun mond houden tegenover Colinda, of gaan ze deze roddel uitspelen? 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:49

  Wat verliezen mensen toch snel hun moraal en fatsoen als ze een tijdje “droog staan “. Iedereen zoekt genegenheid en warmte en ach…als Wilco Tineke als bijslaap gaat nemen, dan gaat Colinda toch gewoon naar Mark? Wat een bende is het daar!

  • joyce madarie zweers at 17:46

   nee , je snap mij niet helemaal , hij heeft de move gedaan naar collie het eerst om patrick te pakken , van kijk patrick ik pak collie van je en maak je leven zuur , nu is het over hij heeft zijn doel bereikt patrick is weg , en nu kan zij ook de pot op , daarom zeg ik ook , ze heeft niks door , zij had toch moeten weten , wat hij van plan is . lag er dik op, ja ik weet collie laat zich gauw verleiden , vooral als ze gedronken heeft , makkelijk te pakken , maar wilco heeft er gewoon misbruik van gemaakt om patrick te pakken , en zij had het niet door , jammer dan . dat bedoel ik gewoon met afwerken van wilco . maar jij hebt ook gelijk , zij is er ook niet vies van .

 2. joyce madarie zweers at 11:03

  ik hoop dat de oudere eruit gaan , niks aan zo , ze zeggen altijd oud is wijs , maar dat is niet altijd waar , zo zie je maar weer , de jongere hiero zijn nog volwassene dan dan de oudere in utopia , als wilco en colinda en tinneke eruit zijn , wordt het eg anders . hoop dan dat het weer zo wordt als vorig jaar , leuk dus , 2014 de eerste 8 maanden , oke waren ook wel akkefietjes , maar niet zoals nu , dit slaat alles . dit is niet leuk meer .

 3. joyce madarie zweers at 10:55

  ik zei het toch , hij laat der als een baksteen vallen , hij heeft zijn doel bereikt , en nu is collie aan de beurt , tja . en zo werkt hij ze af . nou jongens dat wordt op wilco stemmen in april en dan mag collie plaats maken , ik hoop niet dat ik straks opa en oma bezig zie , tussen de lakens , ieuw

 4. Willy at 10:49

  Maar o wee als naomi word aangevallen, ze kan echt niets hebben, verwent kind, dat roddelen is haar niet vreemd,, ga maar eens wat doen ipv op een a der te letten, ze kan nog geen bezem vast houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *