Ivan flink gestegen in populariteit

Ivan flink gestegen in populariteit

De uitslag van de favoriete bewoner van deze week is weer bekend! Chris staat wederom op nummer 1 en daarna volgt Ivan, hij is vergeleken de vorige peiling erg gestegen. Hij stond toen op plaats 6 en nu dus op 2. Maar ook Laura blijkt populairder te worden. Nieuwkomer Tineke staat op de achtste plaats en als laatste in de lijst zien we Colinda terug. Hieronder kun je de volledige uitslag nog eens terug kijken.

 1. Chris 26.96%
 2. Ivan 14.93%  
 3. Laura 12.98%  
4. Nicoe 8.96%
5. Gabriëlle 8.19%
6. Giorgio 6.98%
7. Wilco 6.18%
8. Tineke 4.5%
9. Joey 2.85%
10. Laura B 1.96%
11. Bjorn 1.65%
12. Naomi 1.57%
13. Mark 1.11%
14. Gaby 0.81%
15. Colinda 0.37%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. rina at 15:39

  Ivan heel terecht nr.2 had van mij op 1 gemogen, en dat hij in het begin vrouwonvriendelijk was, wat ik nooit heb gevonden, vanwege zijn afkomst even moeilijk om ineens met een andere cultuur te moeten leven, maar hij heeft het nu goed onder controle.
  Chris en Wilco zijn harde werkers en Nicole doet ook haar bijdrage en de rest mag wel eens een tandje bij zetten. En de twee Laura’s kunnen alleen maar praten en roddelen. Bjorn doet het ook niet slecht hij wordt alleen door Gio gehinderd die doet tegenwoordig niks meer.

 2. coco at 14:01

  ha Chris op 1 goed gedaan jongen , je verdient die plaats … altijd hart aan het werk … hij heeft ook zo zijn eigenaardigheden maar dat hebben ze allemaal ….Weirdo Wilco staat te hoog snap er niks van , ik had echt verwacht nummer 3 onderaan de lijst en Collie snollie op 2 onderaan de lijst heel jammer , de andere meiden (niksnutten ) moeten de volgende keer maar onderaan het lijstje komen ,

 3. anna at 09:55

  prima Chris 1 is terecht is recht voor zijn raap dat willen de meeste inwoners niet…De meeste bewoners houden van roddelen en huichelen,de 2 Laura’s het meest en Nicole is ook een raar type ze denkt dat ze het allemaal wel weet.Ivan is in mijn ogen heel erg gestegen op 2 hij is recht op de man af en probeert iedereen te helpen en zijn agressie is ook minder goed zo Ivan!Komen we aan bij de grootste onruststoker en roddelaar Wilco en die staat tot mijn verbazing nog te hoog …De anderen zijn niksnutten en voegen niets toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *