Rienk zijn boek is af!

Rienk zijn boek is af!

Eerder schreven we al dat Rienk zijn boek bijna af was en op spelling werd gecontroleerd. Ook was hij op zoek naar een drukker, dat is inmiddels gelukt want zo laat Rienk per Facebook weten: Zijn boek is af! Het boek heet Luister en is momenteel te koop. Alleen nog niet leverbaar… Benieuwd waar het boek over gaat? Hieronder hebben we een korte samenvatting voor je opgezocht:

Rienk Kroese. Bekend van televisie, maar voor zichzelf heeft hij een hele andere ervaring. Een andere visie. Hoe is het zover gekomen? Wat heeft hij gedaan? Hoe heeft hij het zwerversleven in Godsnaam overleefd? Zoveel mogelijk vragen beantwoord ik met dit boek. Een kijkje in de gedachtewereld en leefwereld van een gewone Hollandse jongen, die besluit om alles achter zich te laten en op reis te gaan. Wonderlijke reizen vol met spanning, tranen en menselijkheid. Geniet, leer en raak geïnspireerd!

Maar hoe bemachtig je nou het boek? Rienk laat het volgende op zijn blog weten:

Jahaa! Het is eindelijk zover! ‘Luister’ is nu te vinden op Bol.com, maar is nog niet leverbaar.

Wil je op de hoogte blijven?

Vul HIER! uw email adres in en uw ontvangt een email zodra het boek leverbaar is.

Dank jullie allemaal voor het kijken naar Utopia en voor het geduld opbrengen met mij. Ik heb heel veel leuke reacties gehad voor wat ik heb laten zien in Utopia.
Dank voor mijn familie voor het geduld en begrip dat ze hebben opgebracht met mij door het jaar dat ik zonder bericht op reis ging en mijn jaren dat ik op straat leef.

En ja, toch een groot bedank naar Nicoline zonder wie ik dit boek nooit had geschreven. Sorry schat, maar het is toch mijn liefde voor jou geweest waarom ik dit wou en kon, ook al zullen wij waarschijnlijk het levenspad niet samen afleggen.

Ik hou van jullie allemaal en tot in de pruimentijd!

Gods zegen,

Rienk Kroese

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Noï at 14:02

    Met verbazing, een knipoog en ook delend in zijn verdriet heb ik Rienk gevolgd in Utopia. Met plezier hoorde ik dat hij een boek ging schrijven en dat het boek inmiddels af is. Met spanning wacht ik het moment af waarin ik zijn boek opensla en lees wat hij de wereld te vertellen heeft.

  2. anneke at 14:36

    Het zal geen sprookjesbroek worden zo van er was eens een loods en in die loods woonden 15 mensen en die mensen konden toch vloeken en schreuwen
    En is de oopbrengst voor Rienk of gaat er een gedeelte naar UTOPIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *