Gaby is te langzaam aldus Laura

Gaby is te langzaam aldus Laura

Mark is druk bezig met een taakverdeling voor de markt, hij helpt Bjorn en Gio een handje want de heren zullen later deze dag samen gaan zitten om alles te bespreken. Mark bespreekt zijn bedachte taakverdeling met Laura maar al snel wordt duidelijk dat ze het er niet helemaal mee eens is.

Mark somt zijn taakverdeling op, Tineke staat met Ivan achter de bar, Wilco en Mark bakken friet in Le Luifel, LauraB verkoopt kalenders, Gio en Bjorn staan bij de ingang, Gaby en Laura verkopen haar mutsen, posters en sieraden, Colinda geeft readings, Naomi maakt foto’s en de rest helpt bij de andere kramen. Maar Laura is het er niet mee eens, ze vindt het namelijk niet prettig om met Gaby in één kraam te staan. Het is altijd superdruk bij mijn kraam voegt ze eraan toe. Het is verkopen, afrekenen, inpakken, turven en tussendoor ook nog handtekeningen uitdelen en op de foto… Dan heb ik iemand met power nodig, niet iemand die zo langzaam is. Mark hoort Laura aan en LauraB die het gesprek ook hoort helpt haar naamgenoot een beetje. Het is haar namelijk ook opgevallen dat het erg druk is bij die kraam. En oppert het idee om zichzelf aan te bieden zodat Laura niet met Gaby hoeft te staan. Maar Mark is het daar niet mee eens. Geef haar even een kans. Kijk het die ochtend even een paar uurtjes aan en als het echt niet gaat dan kan ik of LauraB bijspringen. We houden het zelf ook in de gaten en grijpen in als het nodig is. En anders gaat Gaby achter Le Luifel, dat maakt me niet uit. Laura knikt en zegt nog even met Gaby te gaan praten. Zou het allemaal goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Dusss at 17:42

  Die god heeft wel alemaal debielen geschapen. De een is te langzaam, de ander te lui en de ander geestelijk gestoord.

 2. anneke at 13:50

  Waar bemoeid hij zich ermee ga zelf met haar werken jij staat in je eigen hok als het moet mag ze bij mij neem haar bij jouw mag Laura zelf niet zeggen met wie ze wil bij godsgratie mag ze wel bij ons

 3. Toet at 13:35

  Altijd is Kortjakje ziek midden in de week maar zondag niet.Zondag gaat ze naar de kerk met een boek vol zilver werk.Altijd is Kortjakje ziek midden in de week maar zondag niet.Geef caby een paar turbo schoenen misschien gaat ze wat vlugger.

 4. Jan at 12:50

  Ik heb Gaby nog nooit iets zien doen in Utopia behalve wat spastische dansbewegingen. Moet ze toch maar weer eens contact opnemen met haar “Vader”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *