MC Prophet wil niet meer samenwerken

MC Prophet wil niet meer samenwerken

Een mailtje voor Gaby, een minder leuk mailtje. Eerder schreven we al over choreografie die niet helemaal soepel verliep. En dat vindt de choreograaf en MC Prophet ook. Ze hebben een hele vriendelijke mail opgesteld maar willen niet meer verder met haar. Haar kwaliteiten vorderen niet en voldoen niet aan de eisen.

Laura en LauraB zitten bij Gaby die onder de indruk is van het slechte nieuws. Laura en LauraB spreken de jonge bewoonster erop aan dat er voortaan meer tijd in gestoken moet worden. Je krijgt hier vaak maar één kans aldus andere Laura. Niet stil gaan zitten en hulp vragen. In de ogen van LauraB ontbrak dat regelmatig en Gaby ontkent dat. Ze heeft verschillende projecten gedaan, Watoto, druk op de markt, en met anderen projecten geholpen. LauraB benadrukt dat de fouten bij haarzelf gezocht moeten worden. Je bent niet de drukste hier, en had er meer tijd in kunnen steken. Ook moet je minder praten, je kunt dingen heel groot brengen die dat eigenlijk niet zijn. Ik zeg je hoe het over komt maar wel dat het zo overkomt. Ik wil je overal bij helpen, je had ook mailtjes kunnen sturen om feedback te vragen. LauraB zegt duidelijk dat ze moet stoppen met smoesjes en verhaaltjes. Je inzet daar ligt het aan, ook al ben je moe gewoon doorgaan. Gaby antwoordt dat is ook zo maar ik heb ook andere dingen gedaan. Gaby besluit uiteindelijk maar een mail te sturen met de vraag wat de rede en het probleem is. LauraB benadrukt dat Gaby heel erg moet balen van dit nieuws. Gaby antwoordt dat ze wel baalt maar wellicht gaat er een nadere deur open. Volgens LauraB werkt het zo niet en volgens Gaby kan het wel. Die pepers moet je in je hol stoppen aldus LauraB, dat moet je doen! Het gaat niet vanzelf en komt ook niet uit de lucht vallen.

Mocht er een filmpje over deze gebeurtenis verschijnen zullen we deze hier plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:13

  Gossiemijne volgens mij komen we pepers tekort.Of zou Chris nog een paar kisten vol in de kas hebben? Gaby is een liegbeest en een jokkebrok en nu zakt ze langzaam maar zeker zogezegd door het ijs. Eigen schuld dikke Vader Vader bult.

 2. joyce madarie zweers at 12:17

  gaby , als jij een dansschool hebt , dan is dat geen goede reclame meisje , je bent veel te laks met alles , je had veel tijd erin moeten steken , en oefenen en nog oefenen , presteren .
  nou zie je , heb je nog niks .
  en wat ga je nu doen , met dansen kom je niet meer verder , daar hebt je mee gefaald .
  er moet geld komen .
  en hoe zit het met de doenders , die brengen ook niks op , iedergeval geen geld , behalve laura dan .
  maar wilco en ivan en nicole en colinda en mark en tineke , die brengen geen geld in het laatje , hoe komen ze dan aan doenders , alleen werken hun aan utopia zelf , maar niet aan de inkomsten , alleen laura , en laura met joey , en oke de luifel , maar ook niet een vet pot voor 1 dag in de week en markt .meer komt er niet binnen , binnenkort is het toch over met de luifel , omdat er steeds minder mensen komen , en leveranciers gaan ook niet meer leveren voor de luifel . nee gaat moeilijk worden , bb is bijna geen animo voor , en camping ook niet , niemand komt voor 1 dag slapen , weekend oke maar 1 nacht , nee wordt niks meer . sfeer is eg wel verloren gegaan daaro , boer john zie je bijna niet meer en groente boer willem ook niet , en de bouwmarkt komt al niet meer langs ook al hebben hun wel geld , komt door die dwerg , zie wel toen der tijd , hij wou ook de koeien weg hebben . alles moet weg volgens hem . koeien zie je ook weinig in beeld trouwens . sfeer is weg , jammer

 3. Ladybug at 21:45

  Gaby liegt en bedriegt alles bij elkaar en Laura heeft haar door. Misschien moet Gaby een brilletje aanschaffen als ze voor de spiegel staat te dansen.Dan ziet ze misschien dat het een aanfluiting is.
  Ze mist een hoop zelfkennis en overschat zichzelf behoorlijk. Doei Gaby gauw terug naar je ouders.

 4. christien at 16:57

  wat is die laura b toch n zielig mens,doet net of ze alles beter weet,heeft zelf nog maar heel weinig gepresteerd in utopia,net als gio die loopt ook erg langs zijn schoenen tegenwoordig,wat n zielige utopia is dit zeg!

 5. anna at 16:33

  wie is Laura B eigenlijk een roddelaarster ,een lui mormel die net doet of ze daar heel wat doet,ze komt met ideén aanzetten waar nog nooit wat van terecht is gekomen en loopt maar achter Joey aan en duidelijk heeft hij geen trek om buiten iets met haar te beginnen….logisch toch ze is alleen maar een wipkip voor hem….dus ze moet haar mond over een ander houden en wat minder roddelen…

 6. joyce madarie zweers at 16:27

  ik maak me niet meer druk , duurt maar even en ze kunnen de afgrond in , door dit gedrag van bewoners , wil niemand meer hun in zee , gaby is te laks in dingen , alles op het laatste moment . kom ik er vandaag niet kom ik er morgen wel .
  ook met het welnes huisje , wil je geld besparen , ga delen , nicole maak haar huisje en dan je daar een welnes maken , nicole heeft haar huisje gezet , dat is 1 droom , en colinda gaat er bij in , 2 dromen vervult in 1 huisje , maak nicole nog een huisje en daar de bb in doen , weer een droom uit , bouwers kunnen nog een vliering erbij maken voor de rest van de bewoners ook boven , onder de loods vrij houden , voor een bb of wat anders , waar mensen kunnen vertoeven en te huren , voor bruiloften , en bedrijfsuitjes ( party)kinder feestjes , of een cafetaria maken in de keuken van vanessa waar de oude gym zat . in de schuur waar chris op het moment zit de tatoo shop maken en van de tatoo shop een verlening van de cafetaria maken met uitkijk op de markt en tevens daarvoor een terrasje maken , voor de mensen die daar willen zitten , met een drankje . zoveel kunnen hun doe om geld te verdienen en er boven op willen komen , als er geen borg was geweest , had ik wel willen gaan daaro , maar ja borg is mij te duur . ze kunnen zoveel doen , maar denken niet na wat hun op het terrein kunnen doen , ze hebben het gewoon niet door , zo komt en geen cent binnen . die gaan failiete
  , met spelfouten .

 7. Marja at 15:51

  Gaby kon net een beetje dansen, net genoeg voor een disco. Maar wat zijn die laura’s nu waard om haar zo af te branden. Ze mogen die peper zelf wel gebruiken, misschien komt er dan wat uit hun handen in plaats van uit hun mond

 8. Druif at 15:34

  Wie denken de 2 nou dat ze zijn. Ze leven als god in Frankrijk en doen geen ene fuck daar . Behalve andere mensen afbranden , en dat op die leeftijd . O o wat zou ik trots zijn op zulke dochters , nou echt niet . Het zijn een stel asocialen met z’n 2 samen. Dat meisje is 18 en heeft meer in haar mars op dat gebied als die bichtses . Als die 2 Laura’s op deze leeftijd zo zijn vraag ik me af hoe ze waren toen ze 18 waren. En gaby het komt vast goed hoor naarmate je leeftijd vordert gaat om hulp vragen ook steeds beter. Je hebt een leuk optreden verzorgt en helpt waar je kan , komt op voor de zwakkere daar gewoon omdat je zo bent.je woeste haardos gaat er vast ook wel een x af . Vele mensen hebben als punk of hippie beleeft ook dat hoort er allemaal bij. Ik vind je een leuke en lieve meid

 9. ah at 14:49

  Gaby, tegenslagen hoort bij het leven dus ook in Utopia. Een tip van mij; wil je dat mensen jouw voor vol willen aanzien dan zet een schaar in je kapsel. Hoeft niet kort maar wel netjes. Groetjes Andreas.

 10. anneke at 14:11

  Gek he dat het niets geworden is ze zag door der haar niet meer waar ze mee bezig was elke hup die ze gaf ging der haar er weer voor zo denderend was het niet en een peper in der **** zal ook niet helpen en het zelfde geld voor Laura B
  Ze moeten maar weer elke maand stemmen of zijn er niet veel kanditaten meer

 11. Toet at 14:01

  En ik wil nasi goreng en een gebakken ei wat sambal en wat kroepoek en een groot glas bier er bij.Jantje wat een onzin

 12. Elly at 13:54

  Wat een Utopia is dit…. wtf…. je mag absoluut geen fouten maken… bah…. wordt er misselijk van…. ze zijn veel harder dan de buitenwereld…. laat LauraB zelf peper in haar reet stoppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *