Utopia nieuwtjes 10 maart

Utopia nieuwtjes 10 maart

De Utopia nieuwtjes van 10 maart vindt je hier de gehele dag terug. Alles hebben we op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Gio en Wilco waren vanmorgen als eerste wakker. Gio heeft uiteraard de koeien verzorgd.
 • Gio heeft vanmorgen een kort gesprekje gehad met Naomi. Gio weet niet of hij wil blijven of naar huis wil. Wat houd je hier dan? vraagt Naomi zich af. Interesse en nieuwsgierigheid zijn de dingen die Gio in Utopia houden. Maar voor hoelang?
 • Naomi en Gio zijn bezig met het maken van een hek in het weiland.
 • Colinda is druk bezig met het maken van dromenvangers
 • Nicole wil vandaag werken aan haar cordwood huis, en vraagt aan Gaby en Gabriëlle of ze mee willen werken. Beide zijn nog druk met o.a. de laptop maar zodra ze tijd hebben willen de dames Nicole wel helpen…
 •  LauraB heeft gisteren haar familie op bezoek gehad, waardoor ze thuis nog meer mist dan normaal. Ze heeft heimwee, en bespreekt dit met Laura.
 • Bjorn heeft met Mark een gesprek gehad over de factuur gate, de fout die Bjorn gemaakt heeft. Bjorn is duidelijk niet van plan om de factuur te betalen, maar Mark kan zich er ook in vinden. De heren denken eraan om een schadeclaim bij de brassband in te dienen en zo de rollen om te draaien. Wordt vervolgd?!
 • Ivan heeft bezoek, hij bespreekt met wat mensen hoe ze binnen Utopia iets kunnen doen voor mens, dier en natuur. Het gezelschap stimuleert de kleine goede doelen om zich professioneler voor te stellen. En ze richten zich onder ondernemen, verantwoord ondernemen. De bewoners willen de maatschappelijke kant op en het gezelschap geeft hier tips in.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later weer even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:09

  Iedereen zit achter de laptop en bekijkt elkaars mail en dit is niet op gemerkt wie is er bezig met e-mail te saborteren

 2. Toet at 12:31

  Ons gelovig engeltje blijk een klein leugenaartje te zijn .Ze heeft geen dans school.Op je knietjes en vergiffenis vragen.Drie onze vader en drie wees gegroetjes.Foei

  • Sylvia at 16:21

   Ze hangt van leugens aan elkaar! Over de kaartjes voor watoto heeft ze ook zo lopen liegen! Tegen laurab zeggen dat ze met de bewoners mee al 40 kaartjes hadm aar de bewoners tellen niet mee want die betalen niet. Laura vond dat raar want ze hadden gezegd: 50 verkochte kaartjes en anders komen we niet. Vervolgens gaat gaby naar boven waar niemand haar kan horen om watoto te bellen. Dan zegt ze daar ook ‘ik heb al 40 kaartjes verkocht met de bewoners erbij’, watoto zegt : nee, we willen 50 verkochte kaartjes want de bewoners betalen niet. In werkelijkheid had Gaby toen og maar 24 kaartjes verkocht. Ze heeft heel erg veel geluk gehad dat er toch nog genoeg kaartjes zijn verkocht want anders was het niet doorgegaan en had ze echt giga voor gek gestaan, met haar belofte van ‘ik heb al 40 kaartjes verkocht’. Wat kan dat kind liegen!! En dat terwijl ze zo gelovig is?? Zegt genoeg over de kerk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *