Bjorn  en Laura leggen het bij

Bjorn en Laura leggen het bij

Gisteren hadden Laura en Bjorn een ruzie. Het ging over de fout die Bjorn gemaakt heeft en Laura was op zijn zachts uitgedrukt niet blij. Er ontstond een felle ruzie tijd om eens te praten nu de rust is wedergekeerd.

De twee besluiten na de korte onthulling eens in gesprek gegaan. Laura zegt sorry en is fel gaan reageren omdat Bjorn op de tafel sloeg. Ik ben een felle tante en heb daar best wel moeite mee. Ook ik maak fouten en ben alles behalve perfect. Maar je moet elkaar wel aan kunnen spreken op fouten. Dat is ook zo vindt Bjorn. En Laura zegt dat het een opstapeling is van de afgelopen dagen. Het was in haar ogen puur arrogantie. Ze wil geen gezeik en is niet waar ze voor staat. Ik wil jou graag helpen, probeer niet te snel en ga een stapje terug. Juist ik kan dat weten, ik werd daar toen op afgestraft. Ik vind het rot dat er gisteren is gebeurd, ik stond daarna te trillen van shit wat is er gebeurd. Ik zeg dingen uit emotie die ik dan niet wil zeggen. Bjorn zegt dat het wederzijds was, het was een opstapeling van en zat niet lekker in zijn vel. De markt was ook een ontzettende tegenvaller. Ik ben een perfectionist en wil dat ook uitstralen. Daar past zo’n markt als afgelopen markt niet in zeg maar. Ik ben dan zwaar teleurgesteld, vervolgens komt het centraal waar ik flink wat te voortduren kreeg. En de volgende dag krijg je zo’n brief, dat je denkt hoe kan dit?! Hoe niet eerlijk is dat. Voor mij was dat ook even een druppel, is dit Bjorn pesten met zijn allen? Ik stond met mijn handen in de lucht. En daar werd ik dan alsnog afgerekend en werd ik boos. En vanuit mijn kant sorry daarvoor, ik ga nooit met mensen zo om. Het is uit emotie geweest aldus Laura, en in mijn post heb ik ook wel wat kritiek gehad. Je wordt hier vanzelf hard, maar bepaalde dingen die ik gezegd heb waren om te helpen. Soms wordt je op ideeën afgerekend en daar wil ik je voor behoeden. Bjorn snapt het en is altijd erg enthousiast over de dingen die hij wil gaan doen. Sommige zien dat als arrogantie. Laura benadrukt dat gevoel niet te willen hebben en Bjorn zegt dat het niets met arrogantie te maken heeft. Het is gewoon enthousiasme, maar weet dat het zo over kan komen. Dit is gewoon een andere wereld die je niet kunt vergelijken met de buitenwereld aldus Laura. Bjorn zegt er wel van te leren en gaat voortaan proberen meer te vragen. Hij is blij dat het uitgesproken is. Daarna geven de twee een knuffel en de lucht lijkt weer geklaard tussen de twee!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Helmie at 15:46

    Wat een misselijkmakend persoon is die Laura, eerst pislink op Bjorn worden en hem van alles uitmaken en nu weer goedmaken. En dat terwijl ze zowat bij heel de groep hem zwart heeft gemaakt!!!! Bah bah… Voelt ze nattigheid soms??

    • wen at 19:41

      Joh ze zegt het wel tegen hem. Er zijn er veel die achter iedereen schijnheilig blijven doen… En sparren met iemand betekent niet altijd dat je roddel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *