Chris onthult de gerepareerde stoel

Chris onthult de gerepareerde stoel

Eerder schreven we al dat Chris vannacht bezig is geweest met het repareren van de stoel van Patrick. Vanmorgen verkondigde hij al een verrassing te hebben, het moment is nu daar. De onthulling van de stoel met een extra aanvulling! Een soort monument voor oud bewoner Patrick dus!

Chris roept iedereen bij elkaar, de onthulling duurt maar 5 minuten. Diegene die geen zin hebben moeten lekker hun eigen ding doen. De onthulling vindt plaats bij de kas! Wilco heeft geen zin om bij de verrassing te komen kijken. Waarschijnlijk vermoed hij al wat er onthult gaat worden. Als iedereen klaar staat tillen Gio en Chris de stoel naast de liefdes stoel. Het was even wat, hieronder schuilt iets unieks. En het is nu nog verbeterd! Chris haalt het zeil eraf en Gio vindt het amazing! De bewoners kunnen er wel om lachen, en hebben nog wel een opmerking, de wenkbrauwen meer naar elkaar toe trekken en dikker maken. Dan lijkt hij nog beter aldus Ivan. Chris vindt het nu een unieke stoel voor het maken van foto’s.

Chris gaat later met Wilco in gesprek. En het gaat over de gerepareerde stoel. Wilco vindt het idee toch wel leuk en zal vanmiddag even kijken. Ook zegt Chris wat er op staat en Wilco vindt het leuk verzonnen. Chris benadrukt dat hij er maar geen beledigende tekst  erop gezet heeft, anders zou hij weer in elkaar liggen. Wilco beloofd dat hij het heel zal aten, het is nu de stoel van Chris…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. anthony at 14:49

  Ongelofelijk dat er nog steeds mensen zijn die het met Wilco eens zijn
  Terwijl hij sinds dag 1 de grootste rat en achterbaks misbaksel is die op zijn manier alles en iedereen tegen elkaar op stookt ennop zo’n gerafineerde manier dat het nog niet eens opvalt dat hij met alle negatieve on enigheid iedereen tegen elkaar op zet
  Hij speelt dat zelfs zo goed dat niemand het door heeft ook vele Utopia kijkers niet

  Maar er komt een tijdt dat het toch op moet gaan vallen

  Voorspelling dievik al een paar keer heb gedaan en dat begind zich al af te tekenen Nu Patrick eruit is
  Is colindabde volgende die Wilco eruit werkt ik heb het voor speld en let maar op het gaat gebeuren door wilco zijn snieky ideeën

 2. joyce madarie zweers at 12:50

  ik doop wilco vanaf nu , met de naam kipkorn dwerg . past beter bij hem . de naam wilco kan ik niet meer horen , sorry voor de naamgenoten van wilco . ik heb op het moment een nasmaakje van die naam . hij is zo respectloos naar andere mensen toe .

 3. Ladybug at 21:48

  Als ik Wilco was ging ik ook niet naar die stoel kijken. Want ik vind het niet goed dat die stoel door hem in elkaar is geslagen. Maar om dat ding te repareren en dan die rotkop van Patrick er op te schilderen vind ik opruien. Vreselijk om, als je buiten komt steeds die kop van iemand te zien die voor zoveel ruzie heeft gezorgd.

  • joyce madarie zweers at 12:42

   jullie geven steeds patrick de schuld van alles , ik ben ook geen fan van patrick , ik ben ook blij dat hij weg is , omdat ik het ook niet leuk , dat er ruzie s zijn , maar wilco is net zo erg , nu is patrick weg en dan ga je het krijgen met colinda straks , wilco houdt van ruzie , die geilt erop om ruzie te maken , hij wilt kleineren naar mensen toe , hij wilt leiding , hij speelt de baas , hij speelt mensen tegen elkaar uit . het is een smeerlap naar de andere toe , als het zijn zin niet is , wilt hij slopen , hij wou de luifel ook slopen , hij heeft een aannemers bedrijf ? nou dat wordt wat , geen goede reclame , met zo n een karakter . ze hadden de luifel moeten noemen de kipkorn dwerg , naar wilco genaamd.

 4. coco at 16:36

  helemaal geweldig van Chris ….. die achterlijke Weirdo Wilco komt niet eens kijken . kinderachtig hoor …zo geeft hij te kennen dat hij verschrikkelijk fout is geweest . Dorien heb jij wel alle afleveringen gezien …? hoe gemeen en achterbaks die Weirdo Wilco is … je zal ze wel niet allemaal gezien hebben anders reageer je niet zo stom.. of een beetje vlinders in je buik van die mafketel

 5. Druif at 16:23

  Topaktie van Chris , heel lief.
  En dorina we weten al hoe je in elkaar steekt, dus de negatieve opmerkingen kan je weglaten hoor .ps verlieft op Wilco;). ?

 6. Toet at 12:45

  Wat aardig van hem.Die Wilco is zwaar ziek.Kleine keutel ga naar je moeder terug.Chris je hebt gelijk niemand heeft het recht zomaar iets kapot te maken.Ik hoop dat hij zijn fikken nog eens brand kleine kaboutertje met je grote bek

  • Sylvia at 16:11

   Helemaal mee eens! Het was terecht Wilco zijn actie, dan moet je daar van afblijven. Ik vind dit respectloos naar Wilco toe. Hij had alle reden om zo te doen, toen Pat weer eens dwars ging liggen en niet weg wilde uit Utopia. Ik zat me ook op te vreten toen!!

   • joyce madarie zweers at 12:31

    ben ik niet mee eens , dat hun een hekel aan elkaar hebben , is daar aan toe , maar die stoel hoeft niet kapot , ik zie me al een hekel aan iemand te hebben , maar daarom maak ik niks kapot , omdat hij het gemaakt heeft , voor het zelfde geldt was wilco eruit gegaan , maar patrick is niet het type persoon dat dan als nog iets van wilco kapot maakt , ik ben ook geen fan van patrick , maar daarom hoeft hij nog geen trappen na te krijgen van die kipkorn dwerg . met die grote waffel van hem . laten we eerlijk zijn , ik heb patrick niks kapot zien maken van wilco , wilco wel die doet niks anders dan slopen , zelf cadeau s sloopt hij , respectlose kerel is die kipkorn dwerg , bah

 7. anneke at 11:22

  Heel lief wat hij gedaan heeft en natuurlijk is Wilco dwars hij kan het niet uitstaan dat op die mannier Patrick aanwezig is ik zal zeggen neem plaats op die stoel want die verdienen je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *