Chris repareert de stoel van Patrick

Chris repareert de stoel van Patrick

Gisteren avond laat zagen we Chris nog druk in de weer. En wat blijkt? Hij heeft zich  gericht op de stoel van Patrick. De stoel die Wilco vlak voordat Patrick Utopia verliet nog even met een sloophamer bewerkte. Chris probeerde toen Wilco al tegen te houden maar dat lukte niet. Wat resulteerde in een bijna vechtpartij tussen Gio en Wilco. Gisteren avond heeft Chris de stoel gerepareerd en zet het ding dus opnieuw in elkaar. Maar hij maakt nog een extra toevoeging, en maakt er een hoofd  bij die op Patrick moet lijken. Ook maakt hij er een tekst ballon bij met de tekst “Achteraf heb ik niet veel met hout. Maar deze troon is uniek in zijn soort. Dus Wilco blijf ervan af!” Daarna dekt de tuinman de stoel af met een zeil om straks te onthullen. Iedereen is namelijk zo goed als wakker en Chris deelt mede dat hij over één uur een verrassing heeft. Wellicht wordt de stoel dan onthuld?! Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 11:58

  nee wilco wordt niet bestraft , alleen ivan , klopt ook niet , als iemand iets flikt wat eg niet door de beugel kan , moeten ze bestraft worden , wie dan ook , wat voor de 1 geldt , moet ook voor de andere gelden , en niet alleen ivan pakken , die wilco deugt niet , klaar .maar chris goed gedaan jongen om die stoel te maken , die kan nog veel opbrengen , foto s met de markt , kinder feestjes , sinterklaas , kerstman en bruiloften , toneel , musicals alles eigenlijk , was weer een inkomsten weg , die heeft eg autischme en adhd die wilco . sloop smurf

 2. Tineke vd brink at 12:37

  Oh wat vind ik dit super goed Nieuweschans, dankjewel Chris wat ben ik blij dat je dit doet. Ik heb heel veel verdriet er van gehad. Want ik ben in utopia geweest en wou erg graag met die tronen op de foto want dit leend zich er heel goed voor om de stoel te gebruiken als troon bv bij een huwelijk mooi stoel is het toch, en ook voor foto object is dit een waardevol exemplaar , mijn dag is helemaal goed. Dikke vette pluim voor chris

 3. rina at 11:31

  Heel goed van Chris, ik was beslist geen fan van Patrick maar zo’n actie heeft Wilco geen goed gedaan.
  Mensen afzeiken is nooit leuk ook niet als je iemand kabouter noemt .
  Dat heet dan de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

 4. Druif at 09:59

  Hebben de utopismensen een bezem bij de hand , straks ontploft de k. Kabouter en zijn vriendin .
  Moeten ze toch nog aan het werk en alles bij elkaar vegen .opgeruimt staat netjes . Misschien staat Tineke er wel bij dan zijn er 3 vliegen in 1 klap weg. Opgeruimt staat netjes

 5. anna at 09:58

  goed gedaan Chris, aangezien dat het een misselijke actie van die kabouter was die wraaklustig is als hij zijn gelijk niet krijgt …eng mannetje. Het zal mij benieuwen of hij kwaad op Chris word….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *