Post voor Laura

Post voor Laura

Vandaag is er weer post in Utopia! Dit keer voor Laura! Enthousiast gaat ze op de bank zitten omringt door LauraB en Naomi.

En het is leuke post, met positieve berichten! Zo gaat het goed met de vriendin van Laura die zwanger is. Ze heeft haar 20 weken echo al gehad. Ook heeft ze verschillende foto’s ontvangen van vroeger. En uiteraard ook post van oud Utopia bewoner Charlotte. Het is zo veel dat Laura maar op zoek gaat naar de brief van haar ouders. Ze zijn trots op Laura en begrijpen de wereld in Utopia en snapt hoe ze zich erdoorheen sleept. Dapper dat ze haar woordje gestaan heeft tijdens de stemming. Ook vinden de ouders het goed dat Patrick weg gegaan is, voor de groep. Wel maken ze zich zorgen om het weinige geld in Utopia. Met charlotte gaat het goed, werkt veel en appt vaak. Je hebt een mooie groei doorgemaakt. 10 april bezoek en je vader jarig dan kan hij gezellig mee. Je kunt in je spiegel kijken volle trots. Ook heeft ze op FB meer dan 10.000 fans. Gabriëlle krijgt een compliment omdat ze zo hard aan het sporten is. De ouders begrijpen de ups and downs na 14 maanden Utopia. Ook krijgt ze kleding advies van haar moeder, welke kleding ze wel en niet mag draaien. Ook word de kartonnen Charlotte besproken en de actie achter de hekken tijdens haar verjaardag. Ook het tatoeëren gaat goed, een leuk team zijn jullie! Ook moest de moeder van Laura een beetje lachen dat Joey bijna flauw viel. Ook wil ze een tatoeage als ze langs komt, die moet Laura zetten. Een M en een L. Met de vader van Laura gaat het steeds beter! Misschien tot 10 april, het zou fijn zijn als je dan thuis zou zijn. Laura vindt het allemaal erg positief en LauraB en Naomi kunnen dat alleen maar beamen. Laura gaat nog even verder met de verschillende kaarten, valentijnskaarten maar ook van fans. En snijdt zich ook nog aan een enveloppe terwijl ze deze openen maakt maar dat mag de pret niet drukken, haar dag begint weer goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *