Utopia fan mening van Tineke Beumer

Utopia fan mening van Tineke Beumer

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Tineke Beumer

Utopia 2014,veel gemotiveerde bewoners die met elkaar een mooie samenleving willen opbouwen en het experiment aangaan.
Utopia 2015,nog steeds zijn er bewoners die dat willen, gemotiveerd, elkaar in hun waarde latend, met vallen en opstaan.Giogio, diep respect voor zo’n jonge bewoner, laat ieder in zijn waarde, is zeer behulpzaam, vriendelijk, sociaal. Joey ook, zorgt in Centralen vaak voor duidelijke samenvattingen zodat alles weer helder is.hoop dat hij met de voeding aan de slag gaat, zodat het verantwoord is.

Gabriëlle motiveert vele kijkers met haar afval/spot strijd.het is zo herkenbaar voor velen.het Magazine, lijkt me echt haar ding, Ivan kan haar helpen, hij is behulpzaam en ik hoop dat hij meer met de gym gaat doen om voor inkomsten te zorgen.
Mark, geweldig hoe hij Le Luifel heeft opgezet. Hij moet wel meer aandacht gaan besteden aan de boekhouding en de bewoners erbij betrekken, zodat ze minder pieken en dalen qua geld hebben en zich niet zo laten beïnvloeden door Wilco.Mij valt op dat de jongere bewoners flexibeler zijn dan de ouderen.
Wilco voegt echt niets toe, hij verdeelt en probeert te heersen, roddelt, is negatief, stookt en houdt geen rekening met de karakters en meningen van de overige bewoners.
Alleen “zijn” Utopia geldt, hij is vergeten hoe hij binnen kwam.heeft veel commentaar dat bewoners geen geld binnenbrengen, maar wat brengt hij zelf binnen?
Colinda brengt met readings wel geld binnen, maar verder is ze na het vertrek van Patrick , net als Wilco haar draad kwijt en duidelijk op zoek naar een nieuw mikpunt/slachtoffer, w.s. Is het Joey.
Tineke is bevooroordeeld Utopia binnengekomen, zegt dat ze alles gezien heeft, maar waarom wist ze niet dat de camping vorig jaar er al was en dat Laura B  eitjes wilde verven?
Ze heeft duidelijk een hekel aan Laura B en Naomi, ze bemoeit zich ongevraagd overal mee maar er komt niets uit haar handen en heeft veel te snel een oordeel.
Waarom is Nicole een doener? Wat is er van haar Cordwood huisje terecht gekomen?
Colinda is ook niet zo’n doener, ze had misschien ook bij haar huisje kunnen helpen of bij Nicole.
Ik ben een paar keer in Utopia geweest, wat een leuke ervaring, veel hele vriendelijke bewoners, heel behulpzaam. Uitzondering is Wilco, hij kent zijn plaats niet.
Binnenkort ga ik Roti eten , daaruit blijkt wel hoe leuk ik het vind.
Ik ben wel benieuwd of er zich nog asp. Bewoners aanmelden die gemotiveerd zijn om SAMEN iets op te willen bouwen en respect voor anderen en hun ideeën hebben, ik hoop het echt.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Sylvia at 16:04

  Ik wil dat eerst wel eens zien of Tineke de boel gaat reorganiseren… volgens mij is ze hetzelfde als alle anderen. Met een grote mond en een hoop beloftes binnen komen en vervolgens niets waar maken. Ik vind de rest van Tineke Beumers verhaal een sprookje, zo zou het moeten zijn maar zo is het bij lange na niet! Je bent een hardcore fan en ziet alles door een roze bril. Logisch dat ze aardig tegen jou zijn! Ze hebben je geld nodig. Het gaat erom hoe ze tegen elkaar zijn en dat is bagger. Ze schelden elkaar uit, het is ieder voor zich en god voor ons allen, iedereen vind zichzelf de beste, ze werken niet samen en vooral Gio is een grote lapschwans! Wat is die jongen door de mand gevallen, Het enige waarom hij daar zit is om makkelijk meiden in bed te krijgen. Op de beesten na doet hij niets, behalve Bjorn dwars zitten, bah wat een misselijk vatsig mannetje is dat. Dat vieze haar en hij is wel 10 kilo aangekomen. En altijd die afgezakte broeken, dat was in 2007 in de mode. Nu al lang niet meer! En nu is zijn vriendje Pat ook weg, nee, daar zit echt niets positiefs in. Ik weet niet waar jij naar kijkt maar jouw visie slaat echt nergens op.

 2. Toet at 12:38

  Ben het in grote lijnen met je eens Wilco blijft een stoor zender.Gaby wordt niet vermeld en daar verbaas ik me over.Die vertelde gisteren dat zij een dansschool in Rotterdam heeft.Nou er is een dansschool in Rotterdam met haar naam .Maar die is niet van haar .De dans scholen in Rotterdam kan ik .Ik blijf er bij dat ze er geen heeft.Ga vergiffenis vragen .Stoute meid dansen kan je niet.En stop dat haar eens in een muts.

 3. E at 10:51

  Ik ben het in de grote lijnen helemaal met je eens, heel goed samengevat, Wilco is de grootste stoorfactoor hij zet iedereen tegen elkaar op,dat is schijnbaar zijn bijdrage aan Utopia, men gunt elkaar niks meer door de bemoeienissen naar elkaar.
  En voor Colinda is er maar 1woord, wind, (draait alle kanten mee,uit eigenbelang)

 4. fct fan at 10:32

  Ik ben het niet helemaal eens met Utopia fan mening van Tineke Beumer Ten eerste heeft niet alleen Mark Le Luifel op gericht ,dit samen met Wilco En ze helpen / werken er ook samen in De een iets meer als de ander maar oke. Wilco Colinda Zijn wel werkers Ik kan je zeggen dat Gaby Naomi Bjorn . Deze 3 dragen echt heel weinig bij aan Utopia Ga me nu niet zeggen dat is wel zo , maar ik zie ze de hele dag bijna achter de computer of op bed liggen. De mensen daar moeten eens allemaal in de spiegel kijken dan relatieveren en dan elkaar eens in de ogen aan kijken. Wees toch eens allemaal eerlijk , geef elkaar vertrouwen en wees meer behulpzaam Met een collectief bereik je nog steeds meer dan als in je eentje egoïstisch te zijn . Net als Laura die gisteren zo te keer ging tegen Bjorn , zij met haar grote mond “””” Je kost alleen maar geld , vraag je 24 uur aan en opdonderen.””””Wie denkt ze wel wie ze is Amsterdams viswijf. IK erger me steeds meer aan haar. Dan nog de 2 roddel tantes Komt overdag ook weinig uit maar roddelen als de beste Bah wat een vies spelletje

  • anneke at 13:25

   Kan ze in Amsterdam wonen maar volgens mij komt ze uit Alkmaar ze heeft sorry gezegt
   Kijk jij live (niet kwaad bedoeld ) kan jij dan af en toe vertellen wat ze doen
   Ik kijk af en toe s’avonds en lees dit alle dagen

 5. Willy at 10:24

  Zo is het, maar ik vraag mij af of gaby inderdaad alles aan elkaar liegt, ze heeft een dansschool gehad? Anderhalf jaar, ze is 18,!!!!!!! Als de rapper er is vraagt hij of ze op dansles heeft gezeten, haar antwoord is nee, hoe kan dit?????? Volgens mij heeft ze een grootmoeds waanzin, als dit werkelijk zo is dat ze zo loopt te liegen moet ze er gelijk uit,
  Die danspasjes die ze oefent lijken nergens op.

  • anneke at 13:18

   Kan ze Wilco een hand geven die liegt en loog ook alles bij elkaar in de tijd met Patrick heeft voor onrust gezorgd en hem op die mannier weg gepest

  • Sylvia at 15:56

   Je bedoelt hoogmoedswaanzin? Gaby liegt volgens mij ook de hele boel aan elkaar. Het is erg vaag wat ze allemaal loopt te beweren. Ik heb dat ook gehoord dat ze ‘nee’ zei tegen die choreograaf. Ze liep ook zo te liegen over de kaartjes voor watoto. Eerst zei ze tegen Laurab dat ze al 40 kaartjes had verkocht, nou ja zegt ze, de bewoners meegeteld dan… Wat Laura b een raar antwoord vond want ze hadden gezegd: 50 verkochte kaartjes en niet de bewoners meetellen want die betalen niet. Vervolgens gaat ze boven, waar anderen haar niet kunnen horen bellen met watoto en zegt ze weer ja, met de bewoners erbij hebben we 40 kaartjes verkocht. terwijl ze toen nog maar 24 kaartjes had verkocht!! Ze heeft heel erg mazzel gehad dat er nog genoeg kaartjes verkocht waren anders had ze echt op haar bek gegaan. Dat kind liegt over van alles!! En dat ze niet kan dansen is wel bewezen: ze hebben bijna niets van haar dans overgehouden en op een gegeven moment kreeg ze dansles van die choreograaf n.b. Terwijl hij kwam om van haar wat te leren…

 6. A. Donner at 10:15

  ik ben het eens met Tineke er moeten twee weg namelijk Wilco enColinda en komt er rust in utopia het is niets anders dan een bende, ik zou een paar weken willen vertoeven en net als Tineke de boel daar reorganiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *