Heeft Tineke vijanden?

Heeft Tineke vijanden?

Laura en Laura zitten op hun wel bekende roddelbankje te praten over Tineke. Tieneke is ziek en ligt al de gehele dag in haar bed. Laura is toen naar haar toe te gaan om te kijken hoe het met haar ging en haar een beetje op te peppen. Echter heeft de nieuwste bewoner van Utopia toen een opmerking gemaakt die niet goed gevallen is bij Laura. En dat moet even besproken worden!

Echter verliep de peptalk van Laura anders dan verwacht. Tineke maakte dus een rottige opmerking. Ze zou gezegd hebben tegen Laura dat ze op 1 januari beter naar husi had moeten gaan. Ook zou ze achter mensen hun rug om lullen. Laura vind dat uiteraard erg onaardig en zeker niet nodig en LauraB is blij dat ze dat nu weet. Volgens Laura is het achterbaks gedoe en jaloezie vanuit Tineke. Ook zou ze niks waarmaken van wat ze in haar promo film allemaal beloofde. Blijkbaar hebben de dames van bezoekers het een het ander mee gekregen, waarschijnlijk gisteren tijdens de Utopia markt. Uiteraard komen er zo her en der streamlocks dus we kunnen niet alles typen. Laura benadrukt dat het allemaal om jaloezie gaat en dat Tineke nog wel aan de beurt komt als ze beter is. Ook LauraB steunt haar naamgenoot en vriendin. Ze voegt er nog iets aan toe, het is haar namelijk opgevallen dat Wilco, Colinda en Tineke het regelmatig voor elkaar opnemen. Volgens de dames is het in een woord samen te vatten, huichelen. En daarmee loopt het gesprek ten einde, heeft Tineke er nu twee vijanden bij? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Baldwina at 01:24

  Blijkbaar is lui zijn besmettelijk.
  Jammer alleen dat iedereen er zo vreselijk negatief door wordt.
  Misschien is het wel heel verwonderlijk dat er nog wel mensen hard werken daar, immuun voor het (ik hoef niets en wil niets en laat een ander het maar doen, want ik ben lui/moe/geil of what ever) virus 🙂

 2. Marja at 22:20

  Tineke zegt het recht in laura’s gezicht. Laura alleen maar achter iemands rug op het roddelbankje. Daar gaat iedereen over de tong.

 3. lena at 21:42

  Heb het al vanaf het begin gezegd. De enige reden dat ze zei dat ze zou gaan poetsen en koken is, omdat ze wist dat ze dan mocht blijven. Net zoals die andere dikkiedik.

  • Manon at 22:03

   Wat een lage opmerking Lena! Mag je iemand niet, prima! Maar ga niet over iemands gewicht beginnen, zo makkelijk om iemand op die wijze naar beneden te halen!

 4. coco at 21:29

  ze heten geen laura en laura b …maar luie en luie b
  Tineke kwam met een hoop bonbarie binnen … moet je nu kijken …ze loopt maar wat heen en weer . zie haar nu echt niets doen ….allemaal grootspraak op niks af … weer een luie donder erbij

 5. anneke at 21:28

  Die meiden kunnen roddelen maar Tineke is nu raar bezig ze is nu binnen en gooit overal haar kont in en nu zijn ze niet goed meer ze wist hoe die meiden waren
  De meiden hadden beter die knul in UTOPIA kunnen houden dan een schoonmaakster
  En er wordt te veel verteld op de markt hoe iedereen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *