Kritiek op choreografie van Gaby

Kritiek op choreografie van Gaby

Gaby is vandaag druk bezig geweest met het oefenen van een dansje. Een dansje die gebruikt gaat worden in de videoclip van rapper MC Prophet. Vanavond is de rapper in Utopia om haar dansje te bekijken met een andere choreograaf. Al snel volgt er kritiek op de dans kunsten van de Utopia bewoonster…

Uiteraard wordt de rapper en zijn gezelschap hartelijk ontvangen door Gaby en de andere bewoners. Ook is er een andere choreograaf bij die het dansje van Gaby zal bekijken. Het gezelschap gaat richting de gym waar het oefenen al snel begint. Gaby mag haar verzonnen dansje voordragen maar dat verloopt allemaal niet zo lekker. Het uiteindelijke nummer is ietsje aangepast waardoor Gaby regelmatig de fout in gaat. Na wat instructies van de choreograaf mag Gaby haar versie laten zien. Het is erg kort en duurt ongeveer 8 – 10 seconden… De choreograaf heeft vindt het dansje maar erg basic en veel te eenvoudig. Gaby antwoordt dat MC Prophet het graag eenvoudig wilde houden maar dat is volgens de choreograaf niet de bedoeling en zeker niet in een videoclip. Het stel oefent nog even verder om het dansje te verbeteren zodat het minder basic is. Al snel lijkt het meer op een dansles. Ook de anderen nemen even een kijkje en LauraB moet even wat kwijt bij Joey. Als de twee buiten de gym staan geeft LauraB haar mening. Er blijft zo niets over van de choreografie verzonnen door Gaby. Joey antwoordt dat haar verzonnen dansje niet is goedgekeurd en daarom nu een andere choreograaf in Utopia is. Het nieuwe dansje wordt nu gemaakt, ingestudeerd en dan opgenomen en verzonden naar de rapper. LauraB vind het allemaal belachelijk en vindt dat Gaby alles bij elkaar liegt. Op deze manier is het net een dansles! Gelukkig kunnen bepaalde bewoners er wel om lachen, Joey en Gio denken het beter te kunnen en doen buiten de gym een apart dansje… Zou de choreografie nog goed komen?

Gio & Joey dansne

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. pim at 17:17

    Belachelijk, Gaby voegt helemaal niets toe aan Utopia. Ze leert niet van haar fouten dat zie je ook aan het aantal tickets dat ze verkoopt. Ze kreeg een tweede kans maar ook dit benut ze niet. Het lijkt me duidelijk dat deze meid totaal geen toegevoegde waarde heeft.

    Buiten dat vind ik haar als persoon vreselijk iritant, ze is lui, heeft geen humor en gaat van kritiek meteen huilen. Dit meisje moet duidelijk leren hoe de volwassen wereld werkt. Dus wat mij betreft mag Gaby naar huis. Hopelijk gaat ze zelf en hoeven we niet 2 maanden te wachten tot de groep haar (misschien) weg stuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *