Utopia magazine is klaar!

Utopia magazine is klaar!

Het Utopia magazine waar Gabriëlle bloed zweet en tranen heeft in gestoken is dan eindelijk klaar. Laura loopt naar de brievenbus en ontdekt daar een aantal dozen. Ze neemt dan ook één doos mee naar de loods en zegt enthousiast dat ze iets voor Gabriëlle heeft. De Surinaamse weet natuurlijk al wat het is en begint snel de doos open te maken. Wat snel! Hartstikke leuk dit, ik ben echt heel blij! Ook andere bewoners komen al snel om haar heen staan om een blik te werpen op het kersverse Utopia magazine. Iedereen is dan ook razend enthousiast en de complimentjes volgen al snel. Echter heeft de hoofdredacteur nog wel een kritische blik. Ze vindt het magazine goed gelukt maar het is wel een beetje dun. De volgende wordt alleen maar bigger and better voegt ze er snel aan toe. Bjorn is ook blij voor haar mede bewoner maar ziet al snel wat taalfoutjes. Gelukkig vind Gabriëlle dat niet erg, het is immers een leer proces! Hieronder kun je alvast een sneak preview zien van het magazine ontwikkeld door Gabriëlle.

Utopia magazine is af!

Utopia magazine is af!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *