Nieuwe kippen voor de Utopianen.

Nieuwe kippen voor de Utopianen.

Boer John komt 18 nieuwe kippen brengen, samen met Giorgio maken ze het hok aan de kant en leggen nieuw zaagsel neer. Zodra het hok aan kant is en boer John wil de kippen pakken, zegt Gaby, we kunnen ze daar vrij laten, boer John zegt, nee, we kunnen ze beter eerst in hun huis laten, dan weten ze wat het is. Omdat boer John het in zijn rug heeft, pakt Giorgio de kratten uit de wagen en zegt, mooie witte, boer John zegt ja, prachtig zijn ze, mooie kippen Gi, en Giorgio zegt het zijn toppers. Het zijn tamme beestjes zegt Giorgio, ja zegt boer John, ze gaan gelijk op stok zitten, dat hebben ze al geleerd. Gaby zegt ook nog, wat een mooie witte kippen. Boer John zegt als je er volgende week nog kippen bij wil, dan kan ik nog wel voor je regelen. Giorgio zegt, je bent goed bezig man.

Boer John vraagt aan Gaby gaat het goed met je, kan je het een beetje uithouden, waarop zij antwoordde  , mmmm. soms wel en soms niet, maar voor nu gaat het goed man. Gaby zegt, ik heb nog wat leuks voor jullie, er is binnenkort een concert van Toto een kinderkoor die zich inzetten voor de kinderen in Rwanda die op straat leven en geen ouders meer hebben en het is aankomende zaterdag. Boer John geeft aan het even in gedachten te houden maar weet het niet zeker. Giorgio zegt tegen Gaby, weet je wat het nadeel is van John, hij beheert niet zijn eigen agenda. Boer John is ook geïnteresseerd naar de fitnessruimte, Giorgio zegt ga maar kijken. Na het zien van de ruimte gaan ze ook nog even langs de koe.

Zouden de kippen voldoende eieren leggen en komt boer John volgende week met nog meer kippen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *