Naomi is de beschuldigingen zat

Naomi is de beschuldigingen zat

Naomi is alle beschuldigingen rond haar schreeuwen zat, vanmiddag gaf Tineke Naomi op haar kop. Zoals eerder had Tineke zich ook gestoord aan het geschreeuw, zie hier voor het bericht Tineke en het geschreeuw van Naomi. Tineke stoort zich enorm aan het geluid wat Naomi maakt, afgelopen nacht heeft ze zich in kunnen houden tot grote ergernis van Chris. Maar of ze dit ook de volgende nacht zou doen, dat is ze denkelijk niet van plan. Natuurlijk is ze nog jong en samen met Giorgio hebben ze de grootste lol en let daarbij niet op hoeveel volume ze voort brengt, Zelf vind ze het wel meevallen en ook vind ze dat ze niet de enige is die geluid maakt.

Naomi is samen met Joey de schuur aan het aanvegen en Naomi zegt, dat iedereen chagrijnig is vandaag, Joey vraagt wie, ze zegt iedereen, waarop Joey weer zegt wie is wie. Naomi zegt behalve ik, jij Gio en uhh… Lau en Lau. Joey zegt, dan had je gisteren iets minder moeten schreeuwen. Naomi zegt dat ze niet heeft geschreeuwd. Daarna wordt het een welles nietes spelletje, ze kan zich totaal niet herinneren dat ze gisteren zoveel lawaai heeft gemaakt, Joey maakt het nog erger door te zeggen je schreeuwt heel de tijd, heel de dag. Naomi weet het niet, Joey gaf een voorbeeld toen Tineke die afspraak had over de bruiloft, was ze in de horecakeuken aan het schreeuwen, Naomi vroeg, wat ze dan deed, hij doet haar na en maakt vreemde geluiden, ze kan haar niet meer herinneren dat ze daar is geweest. Nu lijkt het net alsof ik de grootste aanstichtster ben, Joey zegt, nee, ook Giorgio. Naomi zegt, wij zijn het niet alleen, echter word ik er op aangesproken. Alsof ik hier heel de dag aan het gillen ben. Joey lacht en zegt, als we hier een probleem hebben met gillen, dan pak je diegene aan die het meest gilt toch? Naomi zegt ja, Joey daarop tegen zegt en dat ben jij. Naomi moet er wat om lachen en zegt tenslotte, dan vind ik dat jullie het niet aan kunnen.

Zal Naomi en Giorgio het aankomende nacht rustiger houden, als dat niet zo is zou Tineke zich nog wel in kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *