Chris ergert zich aan de nachtelijke activiteiten

Chris ergert zich aan de nachtelijke activiteiten

Chris heeft vannacht niet goed geslapen, hij had geen last van zijn kamergenoten maar wel van Gio en Naomi. De twee hadden weer bepaalde nachtelijke activiteiten en hadden het dus weer gezellig onder de lakens… Vanmorgen vroeg Tineke aan Chris of hij lekker geslapen heeft. Chris antwoordt met lichtelijke irritatie nee! Omdat er rukkers keihard liggen te lachen en te doen. Tineke begrijpt de tuinman wel maar Chris wil het er verder niet meer over hebben. Gio kwam er vanmorgen dan ook achter dat Chris wat irritaties had door onder andere zijn toedoen en wilde zijn  excuses aanbieden. Maar Chris had daar niet zo’n zin in en wilde er niets meer over horen. Chris wil het liefst een andere slaapplek waar hij ongestoord zijn rust kan pakken. Zullen Gio en Naomi voortaan rekening houden met hun mede bewoners of zien we Chris binnenkort weer naar de kas verkassen…

Ondertussen is zo iedereen een beetje wakker. Colinda en Tineke hebben een gesprek over vrouwelijke problemen, Tineke is bang dat de jongere meisjes er niet over willen praten en ze dat een beetje in de gaten moeten houden. Colinda antwoordt dat zij er ook last van hebben en de oorzaak weet ze ook wel. Het is de combinatie licht, de stress en de heimwee en dat slaat op je vrouwelijkheid. Vanessa had het toen heel erg. Zou Wilco ook last hebben van vrouwelijke problemen? Hij kreeg terwijl hij zich aan het opfrissen was een tampon toegestopt. Zie onderstaand filmpje vanaf 2.00 min:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 02:36

  Ik hoop heel erg dat die schreeuwerd er de eerstvolgende keer uitgestuurd wordt.
  Het enige dat ze doet is de hele dag schreeuwen en elke nacht voor matras spelen en dan ook nog luidruchtig. Behalve achter Gio aan huppelk….en doet ze geen donder

 2. Heidi at 18:10

  Hoi Frank. Juist van niets doen, veel binnen zitten en weinig bewegen word een mens moe.. dus hartstikke logisch dat ze moe zijn met zn allen.

  Ik heb 1 opmerking/vraag aan de redactie. Ten eerste top dat ik/we zou goed op de hoogte word (en) gehouden!
  Mijn enige puntje van kritiek is dat ik altijd eerst langs al die zuurpruimberichten heen moet scrollen voordat ik naar een nieuwer bericht kan doorklikken. (Ik lees op mn mobiel).
  Ik vind dat zelf erg jammer omdat het enerzijds lastig is om het te negeren en door te scrollen en ik anderzijds geen behoefte heb al al die negatieve reacties.

  Zou de volgorde hiervan niet precies andersom kunnen? 🙂 eerst kunnen doorklikken en als je per se wat wil schrijven naar onder scrollen?
  Alvast excuses aan iedereen die mij nu een zeurpiet vindt en de redactie alvast hartelijk dank voor het geval jullie mijn verzoek in overweging nemen 🙂

 3. Frank at 11:57

  Ik verbaas me steeds weer hoeveel mensen zo moe kunnen worden van zo weinig activiteiten De enigen die ik wel eens wat zie doen zijn Wilco, Chris, Ivan en Nicole (af en toe). De rest draait af en toe een wasje (Laura en Tineke) of kookt (Colinda) of voert de kippen (Giorgio) maar dat is zeker geen dagtaak. Maar Laura loopt te sloffen als een oud wijf (waarom heeft die trouwens altijd binnen haar jas aan, dat irriteert me ook mateloos) en de rest loopt te geeuwen, te hangen, te roddelen of een sigaretje te roken. Het verbaast me niks dat ze failliet aan het gaan zijn! En maar klagen dat de druk zo hoog is. Hebben ze in het echte leven wel eens gewerkt? Weten ze niet dat “normale” mensen iedere dag om 7 uur moeten opstaan en naar hun werk moeten, waar ze worden geacht vanaf het eerste moment te presteren? Weten ze niet dat die “normale” mensen dat allemaal moeten doen tegen een salaris waarvan de meesten zich een levensstijl zoals in Utopia niet kunnen permitteren? Waar zijn de mariniers wanneer ze je nodig hebt?

 4. anna at 11:44

  hoe dom kan je zijn als meisje,Gio wil niets met haar beginnen maar ze blijft zichzelf maar aanbieden als onderlegger!Wie kan daar nou respect voor opbrengen?

  • Willy at 13:36

   Met recht een onderlegger die Naomi, onbegrijpelijk. Als ze mijn dochter was, ondanks haar 19 jaar, uiteindelijk lijkt ze nog op een puber, zou ik middels een brief laten weten dat het verstandig is haar 24 uur aan te vragen, dus er uit. Er is straks ook nog een buitenwereld Naomi. Gio moet zich nu al schamen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *