Joey is boodschappen verantwoordelijke

Joey is boodschappen verantwoordelijke

Crisistijd in Utopia, vanmorgen schreven we al over het voedselplan en daar is nog een nieuwe regel bijgekomen. Joey doet voortaan de boodschappen en is de verantwoordelijke hiervoor. Colinda doet het dus niet meer, en leek na het voorval van gisteren er een beetje klaar mee te zijn. Wanneer vanmorgen boodschappen geleverd worden gaat Joey het gesprek aan met  de leverancier.

Joey vertelt tegen de leverancier dat hij alleen de boodschappen doorgeeft en dus enkel bestellingen persoonlijk door Joey moet leveren. Mocht er een andere bewoner een bestelling plaatsen dan moet er eerst een telefoontje gepleegd worden met Joey. Zolang Joey geen toestemming geeft mag er dan dus ook niet geleverd worden. Joey wil dus flink gaan korten op de boodschappen waar we eerder al over schreven. We zijn benieuwd hoe de andere bewoners hierop zullen reageren. Joey wil enkel het noodzakelijke bestellen en gaan voor de goedkoopste producten. Het wordt de komende tijd dus minder luxe leven in de loods. Er moet immers wat gebeuren nu de bewoners zo’n 8000 euro in de min staan.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. dorina at 12:28

  Laat gio de roodstand betalen heeft geld zat. Rn ik vind dat hij nu hij gezakt is voor zijn examen eruit moet. Wst word hij een egotripper. Gatver krijg al meer een hekel aan hem. Hij is 95%veranderd.

  • anneke g at 12:49

   Dit is onzin hij heeft dit zelf gewonnen als hij geld geeft gaan ze helemaal los ze hebben toch zelf ook geld gekregen toen ze erin bleven laat ze dat zelf maar bekostigen

   • Therese at 21:46

    anneke g , ik ben het helemaal met je eens , Gio heeft dat gewonnen en gelukkig is dat geld ook niet meer daar en Gio staat s’morgens wel als eerste op en doet o.a. de koeien en de kippen en vergeet de stallen niet , zien jullie dat bv Wilco ,Joey of 1 van de dames dat doen ??? Ik niet.
    Dorina en Helmie zijn jullie een beetje veel jaloers dat hij nu Money heeft?????

  • Helmie at 16:32

   Goi is diegene die een Rat is!! Hij houdt al zijn € 23.000,- plus de bonus van € 2500,- in zijn zak, vieze gluiperd… Bah bah wat ben ik uitgekeken op dat ventje…… Maar wel vreten van andere want schoonmaken en koken doet hij niet. Wel andere hardwerkende medebewoners o.a. Chris wakker houden met zijn gewip. Zoals ik eerder voor bij heb zien komen als reactie een [onderlegger] Naomi die zich daarvoor laat gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *